Homepage Slagerspassie.nl krijgt nieuwe jas

22 april 2020

Om een beter beeld te krijgen van de inhoud op Slagerspassie.nl heeft de organisatie de homepage vernieuwd. Hierop is in een oogwenk een deel van de inhoud van de site te vinden, zonder dat gebruikers hoeven in te loggen. Op die manier wil de site slagers direct inspireren. 

Slagerspassie.nl  wil de informatie op het platform toegankelijker en aantrekkelijker maken voor de slagers, ook als die niet direct willen inloggen. Daarom is een deel van de inhoud van de site op de vernieuwde homepage gezet. Gebruikers vinden behalve interviews, reportages en vlogs ook foto’s. Ook is een aantal magazines uitgelicht en zichtbaar voordat wordt ingelogd. Als de gebruiker meer magazines wil bekijken of wil reageren, foto’s uploaden of liken, moet er worden ingelogd.

homepage-Slagerspassie.nl_-173x300 Slagerspassie is een initiatief van de stichting Vormings- en Ontwikkelingsfonds in het Slagersbedrijf (VOS) waarin de Koninklijke Nederlandse Slagers, FNV en CNV Vakmensen, zijn verenigd in het bestuur. De financiering van dit project wordt gedaan door Stichting VOS.

Eva Westerhof: 'Verleidelijk'

Namens de stuurgroep van Slagerspassie zegt projectleider Eva Westerhof hierover: 'Slagerspassie heeft enorm veel inspiratie te bieden. Je wordt met deze vernieuwde homepage echt verleid om vaker te kijken op Slagerspassie. Het doel van Slagerspassie is om iedereen die werkzaam is in de slagerij meer te inspireren en informeren en daar draagt deze aantrekkelijke homepage aan bij.'

Wat is Slagerspassie?

Slagerspassie biedt kennis en inspiratie over allerlei onderwerpen voor zowel ondernemers als medewerkers. Slagerspassie.nl is er voor iedereen werkzaam en geïnteresseerd in de slagersbranche. Slagerspassie is te gebruiken op computer, laptop, tablet en met een gratis app.

Nieuw is de module ‘hygiënisch werken’ waar je na het afleggen van een toets een certificaat kunt behalen. Je vindt dit nieuwe onderdeel onder het icoon van het ‘afstudeerhoedje’.

Passie en KNS

Slagerspassie is een initiatief van de stichting Vormings- en Ontwikkelingsfonds in het Slagersbedrijf (VOS) waarin de Koninklijke Nederlandse Slagers, FNV en CNV Vakmensen, zijn verenigd in het bestuur. De financiering van dit project wordt gedaan door Stichting VOS.

De Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) is de enige branchevereniging voor de ambachtelijke slager in Nederland. De KNS werkt aan een professionele en toekomstbestendige slagersbranche waarin de slager succesvol kan zijn als ondernemer, werkgever en vakman.

 

 
 

Altijd op de hoogte blijven?