Hete kippenvleugels

attachment-001_food-image-VLS4487I01

CHICAGO - Klanten die in een café in Chicago kippenvleugeltjes bestellen, moeten eerst een contract ondertekenen. Het café wil namelijk niet aansprakelijk gesteld worden voor mogelijke schade.

CHICAGO - Klanten die in een café in Chicago kippenvleugeltjes bestellen, moeten eerst een contract ondertekenen. Het café wil namelijk niet aansprakelijk gesteld worden voor mogelijke schade.


De vleugels in café Jake Melnick’s corner tap worden geserveerd met de extreem hete red savina peper. Dappere klanten moeten beloven dat ze het café niet aanklagen na het eten van de hete snack.


De chefkok van het café zegt jaren aan het recept gewerkt te hebben, meldt het Agrarisch Dagblad. Hij verwacht dat een kleine groep enthousiastelingen de hete verleiding niet zal kunnen weerstaan.


Overigens worden de durfals die kiezen voor de vleugels niet helemaal aan hun lot overgelaten. Bij het gerecht krijgen ze ook een alarmbel die ze kunnen gebruiken in geval van nood. Dan komt direct een ober langs om de binnenbrand te blussen.


Lees ook:

Broodje rundvlees trekt wolf (20 december 2007)


Beroemd Italië knokt tegen knoflook (20 juni 2007)


Bypassburger in hartaanvalgrill (24 november 2006)


Kijk in ons nieuwsoverzicht voor:

Alle berichten over peper



Lees ook
Fuet van geitenvlees

Fuet van geitenvlees

Geitenvlees is duurzaam en lekker, maar onder consumenten nog weinig bekend. Hoog tijd dat daar verandering in komt, vindt worstmaker en vakdocent Ronnie Poeste. Hij gebruikt het geitenvlees voor een heerlijke fuet.

‘We ontwikkelen graag zelf iets nieuws’

‘We ontwikkelen graag zelf iets nieuws’

De feestdagen nodigen altijd al uit tot creativiteit in de keuken. Nu we na anderhalf jaar coronacrisis eindelijk weer familie en vrienden kunnen uitnodigen is de vraag naar bijzondere producten groter dan ooit tevoren. De slagers, poeliers en bedrijven wild en gevogelte in deze rondvraag zijn er klaar voor. Daarbij kiezen ze allemaal voor kwaliteit...

Zampone met schokcuttergalantine

Zampone met schokcuttergalantine

In Modena, een stadje in Noord-Italië (Emilia-Romagna), is volgens overlevering de zampone voor het eerst gemaakt. Zampone werd traditioneel tijdens de kerstdis of op oudejaarsavond in combinatie met linzen gegeten.