'Het Festijn van Vlees & Wijn' bij de slager

13 augustus 2012 Edwin Rensen

AMSTERDAM - Het eerste exemplaar van het kookboek 'Het Festijn van Vlees & Wijn', van schrijver Hans Melissen (m) is dinsdag tijdens de VAS-beurs aan Ad Bergwerff (voorzitter Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie) overhandigd door chefkok Ron Blaauw (l).

AMSTERDAM - Het eerste exemplaar van het kookboek ‘Het Festijn van Vlees & Wijn’, van schrijver Hans Melissen (m) is dinsdag tijdens de VAS-beurs aan Ad Bergwerff (voorzitter Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie) overhandigd door chefkok Ron Blaauw (l).

Hiermee is de start gegeven voor de verkoop van dit kookboek, met originele vleesrecepten en wijntips, bedoeld voor de Nederlandse slager.

Exclusief voor de slager
‘Het Festijn van Vlees & Wijn’ is een kookboek met de favoriete recepten van de top van de Nederlandse culinaire wereld en waarin vlees centraal staat, voorzien van wijnadvies. De topkoks die hebben meegewerkt zijn o.a. Jonnie Boer, Jacob-Jan Boerma, Paul van de Bunt, Ron Blaauw, Jannis Brevet, Erik van Loo, Lucas Rive, Thorvald de Winter, Onno Kokmeijer, Moshik Roth en vele andere sterrenchefs van o.a. ’t Nonnetje, Merlet, Fred, De Nederlanden, De Saffraan, Lakes, La Rive, Amarone en Aan de Poel.

Dit kookboek is bij de Nederlandse slager verkrijgbaar voor € 8,95.

Lees ook:
Vleesboek voor slagers (8 juli 2010)
Recepten kalfsvlees Peter's farm in kookboek (3 mei 2010)
Eerste Joods kookboek varkensvlees (10 februari 2010)
Burgemeester brengt ode aan slager (2 februari 2010)
Slager Zwetsloot model voor prentenboek (4 september 2009)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Meer berichten over recepten

 

 

Altijd op de hoogte blijven?