Het beste van Vleesmagazine van 2017

19 december 2017 Suzanne Dekker

Goede verhalen horen niet in de la te verdwijnen. Aan het eind van het jaar wil Vleesmagazine graag een aantal artikelen uit het magazine met jou delen. Om deze reden hebben wij de beste artikelen van het afgelopen jaar voor je gebundeld.

Het Beste van Vleesmagazine is een selectie van artikelen over ondernemers, ontwikkelingen en trends uit de vleessector, een greep uit de honderden pagina’s die in 2017 zijn gepubliceerd. Reportages bij mooie bedrijven in zowel de ambachtelijke, als de industriële tak van de branche. Interviews met kampioenen en winnaars van wedstrijden, verslaggeving van evenementen en artikelen met tips voor ondernemers.

Met Het Beste van Vleesmagazine blikken we nog eenmaal terug op 2017. Daarna zijn alle pijlen gericht op 2018, een nieuw jaar met volop kansen. De consument wil graag eerlijke producten op tafel en uitgerekend die zijn te vinden in de slagerij. Vertel daarbij het verhaal van jouw bedrijf en jouw producten, de specialiteiten, want verhalen verbinden, raken en inspireren mensen.

Op naar een mooi 2018!

Download hier ‘Het beste van Vleesmagazine van 2017’

Altijd op de hoogte blijven?