Harry Jorissen koopt Vertec

attachment-001_food-image-VLS12466I01

AARLE RIXTEL - Pieter Verschuuren (l), eigenaar van Vertec B.V., specialist in machines en systemen voor de voedingsmiddelenindustrie, heeft zijn aandelen aan Harry Jorissen verkocht.

AARLE RIXTEL - Pieter Verschuuren (l), eigenaar van Vertec B.V., specialist in machines en systemen voor de voedingsmiddelenindustrie, heeft zijn aandelen aan Harry Jorissen verkocht.

Jorissen heeft ruim 25 jaar kennis van en ervaring in op maat gesneden oplossingen voor de voorbereiding, verwerking en verpakking van voedingsmiddelen. Pieter blijft samen met Harry actief tot eind 2011 om een soepele overdracht van klanten en kennis te garanderen.

Informatie: www.vertec.nl 
 

Lees ook
Decemberaanbod gebruikte MULTIVAC-machines

Decemberaanbod gebruikte MULTIVAC-machines

Heeft u op zeer korte termijn een traysealer, dieptrekker of portioneermachine nodig? Geen tijd om maanden te wachten op levering? MULTIVAC kan snel schakelen en biedt naast splinternieuwe verpakkings- en verwerkingsmachines ook gebruikte machines uit voorraad te koop en te huur aan.

Delmo geeft praktisch advies voor kersverse ondernemer

Delmo geeft praktisch advies voor kersverse ondernemer

Bennebroek heeft sinds jaren weer een slagerij. Brian de Beer opende in maart Keurslagerij BeerZ. Een voormalige boekwinkel werd omgebouwd tot een gloednieuwe slagerij. Als nieuwbakken ondernemer kon hij bij de keuze voor machines het advies van Delmo goed gebruiken. “Ik ben heel tevreden over Delmo: niet alleen wat betreft het advies, maar ook de service...

Ingrijpende makeover pand MULTIVAC voor duurzame toekomst

Ingrijpende makeover pand MULTIVAC voor duurzame toekomst

Klantcontact, productbeleving en modern werken staan centraal bij de metamorfose van het hoofdkantoor van MULTIVAC. “Na de makeover staat er een kantoor dat klaar is voor de toekomst. Een eyecatcher waar we trots op zullen zijn.”