Hans Vermeulen (AvG) zeer blij en verrast

attachment-001_food-image-VLS3008I01

TILBURG - 'Zeer blij. Echt onverwacht. Sterker nog: ik wíst niet eens dat de uitreiking er was.' Algemeen directeur Hans Vermeulen van Ad van Geloven reageert daarmee tegen meatandmeal.nl op het winnen van de Industributie Trofee.

TILBURG - 'Zeer blij. Echt onverwacht. Sterker nog: ik wíst niet eens dat de uitreiking er was.' Algemeen directeur Hans Vermeulen van Ad van Geloven reageert daarmee tegen meatandmeal.nl op het winnen van de Industributie Trofee.


Mora

Vermeulen is vooral verheugd dat de waardering komt van supermarkten. 'Met de overname van Mora werd onze omzet voor de helft retailafhankelijk. Voorheen was dat 15 procent. Mora had in het verleden via Unilever toch een wat moeizame relatie met retailers. Wij zijn dus uitermate blij met dit oordeel uit de retailhoek, juist omdat dat voor ons heel belangrijk is geworden.'


Persoon

Ad van Geloven scoorde het beste op account management en supply chain management. 'Dat zijn aspecten waar wij niet eens een afdeling maar een persoon voor hebben. Bij ons staat iemand voor zijn productgroep. Leuk te horen dat dat aanslaat.'


Lees ook:

Ad van Geloven beste fabrikant (10 januari 2006)

Of kijk in ons nieuwsoverzicht voor:

Alle berichten over Ad van Geloven

Lees ook
Vakantieboek voor managers

Vakantieboek voor managers

Het Vakantieboek voor professionals en managers 2022 bevat de beste boeken en artikelen die het afgelopen jaar onder de aandacht kwamen van de redactie van uitgeverij Business Contact. "Dit zijn de pareltjes die we afgelopen jaar langs hebben zien komen op de uitgeverij."

Diversiteit is een complex verandervraagstuk voor een bedrijf

Diversiteit is een complex verandervraagstuk voor een bedrijf

Diversiteit en inclusie zijn actuele onderwerpen. Denk aan Black lives matters, #metoo en de zwartepietendiscussie. Ook op de werkvloer. Steeds meer bedrijven vinden diversiteit belangrijk. Maar hoe ga je met dit onderwerp aan de slag? Het boek De Inclusiemarathon, het Managementboek van het jaar 2022, kan hierbij helpen.

‘t Wordt tijd dat ik de leiding neem

‘t Wordt tijd dat ik de leiding neem

Rolf Mulder komt na 10 jaar met een herziene, uitgebreidere uitgave van zijn boek ‘t Wordt tijd dat ik de leiding neem. Over de bekende stripfiguur Olivier B. Bommel en de kunst van het leidinggeven. Wie de stijl van Bommel weet toe te passen heeft volgens Mulder de routekaart in handen naar echt leiderschap.