Hans Mutsaers opent slagerij in Berkel-Enschot

facebook_1597736962325_6701394532031001453

Hans Mutsaers opent in oktober de deuren van zijn slagerij in het winkelcentrum Koningsoord in Berkel-Enschot. De slager is ook gevestigd in Waalwijk.

Vanaf half oktober hoopt slager Hans Mutsaers zijn klanten in Berkel-Enschot te verwelkomen. ’Ik wilde graag vooruit met mijn zaak en zocht een geschikte locatie. Via een tip van een kennis ben ik in Berkel-Enschot uitgekomen. Vervolgens ben ik een paar keer gaan kijken en kreeg ik er een goed gevoel bij. De sfeer is goed en het winkelcentrum heeft potentie. Daarnaast heb ik nu een mooie locatie op een hoek’, vertelt hij aan BD.nl. De huurprijs speelde wel een rol. ‘Maar laten we zeggen dat we met onderhandelen tot een resultaat gekomen zijn waar iedereen blij mee is.’

Met de komst van de slagerij gaat een wens van veel dorpsbewoners in vervulling. Zo werd in een onlangs gehouden behoeftenonderzoek van de Dorpsraad het gemis van een slagerij vaak genoemd, naast bijvoorbeeld de behoefte aan betaalbare woningen en een grote zaal. De Dorpsraad heeft zelf ook gelobbyd om een slager naar Berkel-Enschot te krijgen.

Bron: BD.nl

 
Dossiers
Lees ook
Bedrijfsopvolging: begin er tijdig aan!

Bedrijfsopvolging: begin er tijdig aan!

In de praktijk blijkt dat veel ondernemers zich pas in een laat stadium van hun leven bezig houden met bedrijfsopvolging. Het is echter goed om hier tijdig bij stil te staan.

Delmo geeft praktisch advies voor kersverse ondernemer

Delmo geeft praktisch advies voor kersverse ondernemer

Bennebroek heeft sinds jaren weer een slagerij. Brian de Beer opende in maart Keurslagerij BeerZ. Een voormalige boekwinkel werd omgebouwd tot een gloednieuwe slagerij. Als nieuwbakken ondernemer kon hij bij de keuze voor machines het advies van Delmo goed gebruiken. “Ik ben heel tevreden over Delmo: niet alleen wat betreft het advies, maar ook de service...

‘De kracht van een vershof  is het gemak voor de klant’

‘De kracht van een vershof  is het gemak voor de klant’

De ondernemers families Bressers en van Hoof geloven heilig in de kracht van een vershof. Alle versproducten onder één dak, dat biedt volop gemak voor de klant. Daarom zijn ze er één gestart in Middelbeers – Vershof de Beerzen.