Haagse slager tijdelijk gesloten vanwege roetschade

7 juni 2022 Redactie Vleesmagazine
Foto: Pixabay

Slagerij Dungelmann in Den Haag moet noodgedwongen tijdelijk de deuren sluiten. Woensdag 1 juni brak er brand uit in de kelder van restaurant Vapiano. Deze grenst aan de kelder van de slagerij, waardoor het roet zich door het pand verspreidde.

De schade is groot. Niet alleen zit er overal roet, ook viel de elektriciteit tijdelijk uit waardoor de slager de voorraad in de koeling moet afschrijven. Een grote domper voor eigenaar Rafaelle Massaro die augustus 2021 vanwege uitbreiding van de zaak naar een nieuwe locatie in de Hoogstraat verhuisde en de inboedel  volledig vernieuwde.

Hij hoopt over twee weken weer open te kunnen vertelt hij aan het AD. “Maar als de materialen niet voorradig zijn, kan het langer duren. De plafonds moeten eruit en alles moet opgeruimd worden. Alle machines, ovens, computers: overal zit roet in. Dat moet allemaal schoongemaakt worden.”

Geen nieuws van Vleesmagazine meer missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke donderdag het laatste nieuws.

Inschrijven nieuwsbrief

Slagerij Dungelmann

In Den Haag is Slagerij Dungelmann een begrip. De slagerij zit al sinds 1861 in de Hoogstraat in Den Haag en draagt het predicaat Hofleverancier. Massaro nam de slagerij in 1997 over samen met een compagnon en staat sinds 2015 alleen aan het roer. De slagerij staat bekend om zijn broodje bal en de kroket. 

Altijd op de hoogte blijven?