Group of Butchers neemt De Roller over

Group of Butchers Rookworsten-keuren

Group of Butchers heeft 30 mei De Roller overgenomen, waardoor het zijn positie als marktleider in ambachtelijke kwaliteitsvleeswaren en vleesproducten in de Benelux verder verstevigt.

‘Met het verwelkomen van De Roller breiden we ons rookworsten en bbq-worsten assortiment uit met de beste producten die al 100 jaar lang op ambachtelijke wijze door de familie de Roller in Barneveld worden gemaakt. Samen blijven we verder werken aan de ontwikkeling van onze ambachtelijke vlees- en vleeswarenproducten, waardoor het partnerschap dat we hebben met onze klanten blijft groeien en ons product portfolio nog completer wordt’, vertelt CEO Nick Visser van de Group of Butchers.

De broers Jan Willem en Gerard de Roller zijn zeer content met de overname door Group of Butchers, zo laten zij weten. ‘Wij dragen ons familiebedrijf over aan het sterke team van Group of Butchers. Door onze krachten te bundelen is continuïteit van ons bedrijf en onze hoogwaardige recepturen verzekerd.’

Lees ook
ACM keurt overname Van Dam door VanDrie Group goed

ACM keurt overname Van Dam door VanDrie Group goed

VanDrie Group mag de activiteiten van A.J. van Dam Beheer b.v. overnemen. De Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft deze overname goedgekeurd. Dat laat VanDrie Group weten in een persbericht.

Barbecueworst - saté, curry, tuinkruiden en Jalapeño/cheddar

Barbecueworst - saté, curry, tuinkruiden en Jalapeño/cheddar

Laten we hopen dat de ergste COVID-perikelen straks voorbij zijn, zodat we ons weer kunnen richten op echt leuke dingen, zoals barbecueën. Ik hoef u niet te vertellen dat de barbecueworst nog steeds een wezenlijk onderdeel is van menig barbecueparty.

Zwiers gaat vegetarische snacks verkopen

Zwiers gaat vegetarische snacks verkopen

Horecaslager Zwiers Food Group heeft de receptuur overgenomen van de productlijn Veggy Kitchen van &Samhoud. Dat betekent dat de bijbehorende vegetarische producten binnenkort onder de naam van Zwiers in de supermarkten liggen.