Groene Weg haalt geld op voor Dierenbescherming

SLAGERSWERELD - Een consumentenactie van De Groene Weg met biologisch vlees van Bio+ heeft 3.600 euro voor de Dierenbescherming opgeleverd.

SLAGERSWERELD - Een consumentenactie van De Groene Weg met biologisch vlees van Bio+ heeft 3.600 euro voor de Dierenbescherming opgeleverd.

Tijdens de actieweken konden kopers van biologisch vlees, prijzen winnen zoals een fiets, een pannenset of een barbecue. Voor iedere ingezonden bon maakte De Groene Weg, een dochter van Vion, 25 eurocent over naar de Dierenbescherming.

De consumptie van Bio+ vlees is in het eerste half jaar van 2007 met meer dan 30% gestegen, meldt Vion. Bron: Meat&Meal.nl

Lees ook
Feest voor de vakman

Feest voor de vakman

Heeft u dat ook? Zodra de eerste voorjaarsstralen zich laten zien krijg je zin om de mooiste barbecue producten in de toonbank te leggen. En om de sfeer in de winkel te voelen, van blije klanten die ernaar uitkijken om de barbecue weer aan te steken en daarom naar hun slager komen voor een mooi stuk vlees.

Easy BBQ Every Moment

Easy BBQ Every Moment

In ‘Easy BBQ, Every moment’ deelt Grill Guru 101 tips & tricks voor de BBQ en 40 recepten voor vlees, vis, groente en desserts. Van een klassieke Sunday roast tot een snelle Friday night burger of een groetetopper voor Meatless Monday.

Vleesbranche in de media – Week 18

Vleesbranche in de media – Week 18

Kevin van der Veen opent eigen slagerij, BBQ-trends en jubileum Maastrichtse slagerij Renkens. Wat kwam er deze week over de vleesbranche voorbij in andere media?