Gratis proefles Bedrijfsopleiding Voedingsmiddelentechnologie

HAS Hogeschool organiseert op donderdag 28 april voor de bedrijfsopleiding Voedingsmiddelentechnologie een gratis proefles.

De proefles is voor iedereen die werkzaam is in de foodsector en wil weten of een cursus of opleiding op het gebied van voedingsmiddelentechnologie iets voor hem of haar is. Tijdens deze interactieve proefles krijg je te maken met de verschillende disciplines waar een (toekomstig) voedingsmiddelentechnoloog mee aan de slag gaat.

Programma

  • 18.00 uur Ontvangst met soep en broodjes
  • 18.30 uur De voedingsmiddelentechnologie op jouw bord – een les uit de bedrijfsopleiding Voedingsmiddelentechnologie
  • 20.00 uur Rondleiding practica ruimten
  • 20.30 uur Toelichting op het programma van de bedrijfsopleiding Voedingsmiddelentechnologie
  • 21.00 uur Afsluiting en borrel

Inschrijven kan via de website van de HAS Hogeschool.

Lees ook
SVO steekt juist extra tijd in praktijklessen

SVO steekt juist extra tijd in praktijklessen

Waar vmbo-scholen praktijkexamens willen schrappen omdat leerlingen door corona een kennisachterstand hebben,  steekt SVO juist tijd in extra praktijklessen om de kennis van mbo-slagersleerlingen op peil te houden. De examens verlopen volgens planning, zegt onderwijsmanager Rinus de Rijder.SVO is een brede opleider in de foodsector; de Stichting Vakopleiding...

Enthousiaste slagers nemen deel aan Ondernemersacademie Food

Enthousiaste slagers nemen deel aan Ondernemersacademie Food

Een groep van acht enthousiaste deelnemers met ambitie om een ambachtelijke slagerij over te nemen of op te starten, is gestart met de Ondernemersacademie Food. Er is nog ruimte voor één ambitieuze deelnemer.‘De afgelopen maanden is er weer volop aandacht besteedt aan het werven van nieuwe ondernemers/opvolgers voor de ambachtelijke slagerij. En met...

HAS zet cursus vleestechnologie en levensmiddelenchemie op de rol

HAS zet cursus vleestechnologie en levensmiddelenchemie op de rol

HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen heeft voor het najaar twee nieuwe cursussen op de planning staan. Het gaat om Vleestechnologie en Levensmiddelenchemie.De cursus Vleestechnologie start op 1 september, met een duur van 16 cursusavonden en 2 practica. Gezond, nieuw en duurzaam zijn de voorwaarden waarop de nadruk ligt. Dat is immers wat de hedendaagse...