Gratis proefles Bedrijfsopleiding Voedingsmiddelentechnologie

HAS Hogeschool organiseert op donderdag 28 april voor de bedrijfsopleiding Voedingsmiddelentechnologie een gratis proefles.

De proefles is voor iedereen die werkzaam is in de foodsector en wil weten of een cursus of opleiding op het gebied van voedingsmiddelentechnologie iets voor hem of haar is. Tijdens deze interactieve proefles krijg je te maken met de verschillende disciplines waar een (toekomstig) voedingsmiddelentechnoloog mee aan de slag gaat.

Programma

  • 18.00 uur Ontvangst met soep en broodjes
  • 18.30 uur De voedingsmiddelentechnologie op jouw bord – een les uit de bedrijfsopleiding Voedingsmiddelentechnologie
  • 20.00 uur Rondleiding practica ruimten
  • 20.30 uur Toelichting op het programma van de bedrijfsopleiding Voedingsmiddelentechnologie
  • 21.00 uur Afsluiting en borrel

Inschrijven kan via de website van de HAS Hogeschool.

Lees ook
Ondernemersacademie Food: ‘Heb lef en pak je kans!’

Ondernemersacademie Food: ‘Heb lef en pak je kans!’

De deelnemers van de opleiding Ondernemersacademie Food ruiken kansen in de vleessector. De vooruitzichten in de ambachtelijke vleesbranche zijn veelbelovend. Ook in coronatijd. Inschrijving voor de nieuwe groep, die in juni van start gaat, is mogelijk. ‘Heb lef en pak je kans!’, aldus één van de deelnemers.De gemotiveerde deelnemers van de Ondernemersacademie...

HAS Hogeschool start met nieuwe cursussen

HAS Hogeschool start met nieuwe cursussen

HAS Hogeschool start in het nieuwe jaar met een aantal nieuwe cursussen, die interessant zijn voor de vleessector. Het gaat om de cursussen Voedselveiligheid & Houdbaarheid, Kwaliteit in Bedrijf en Food & Business Marketing.De cursus Voedselveiligheid & Houdbaarheid start 9 februari 2021. Weinig onderwerpen liggen zo gevoelig als ons dagelijks eten....

Boek over machinebouw voor de industrie

Boek over machinebouw voor de industrie

Hoe spelen machineleveranciers voor de voedingsmiddelenindustrie in op uitdagingen op het gebied van digitalisering, service en vergrijzing? In het nieuwe boek ‘Tot uw dienst! Kansen en uitdagingen voor de Nederlandse machinebouw’ biedt machinebouwexpert ZIM Consultancy een inkijkje in de keuken van succesvolle machinebouwers.De voedingsmiddelensector...