Gratis online bestelsysteem helpt lokale slagers

easyorder

EasyOrder, startup en gefinancierd door Keyware Technologies is gestart met een wereldwijde solidariteitsactie ten voordele van slagers en consumenten. Het bedrijf stelt zijn online bestelsysteem (via app en/of web) gratis ter beschikking gedurende de Corona-periode via www.easyorderapp.com.

‘Overal ter wereld worden lokale handelaren zeer hard getroffen door deze crisis’, zegt Laurent Vandervelde van EasyOrder. ‘Ook consumenten huiveren ervoor om nu nog aan te schuiven. Onze oplossing is er precies op gericht om wachtrijen en onzekerheid qua beschikbaarheid van producten te voorkomen. De consument kan in alle veiligheid zien wat er beschikbaar is en bestellen. De handelaar kan direct communiceren over afhaal- of levertijdstippen en bepaalde producten promoten. Ik voel het als onze verantwoordelijkheid om dit in deze periode vrij ter beschikking te stellen van de mensen.’

Gratis versie

Ondernemers die gebruik maken van de gratis versie van de bestel- en betaalapp kunnen snel en gemakkelijk hun logo, openingsuren, producten, prijzen en foto’s uploaden en het systeem genereert hiermee automatisch een bestelapp en -website. ‘Grote bedrijven waren er als eerste bij om te investeren in online bestelmogelijkheden, omdat de voordelen duidelijk zijn’, benadrukt Vandervelde. ‘Lokale handelaren hebben meestal geen toegang tot complexe en dure online oplossingen, of schrikken terug van hoge commissiekosten. Met EasyOrder geven we ze nu de mogelijkheid om zich hiertegen te wapenen. Er is geen enkele verplichting om na de crisis met ons door te gaan. Maar wie het wel doet, zal ook dan geen commissiekosten op zijn omzet moeten betalen.’

 
Lees ook
Zoektocht naar de beste BBQ slager

Zoektocht naar de beste BBQ slager

Stichting Nationale BBQ weken gaat op zoek naar de beste BBQ slager. Hiermee wll de stichting slagers die het concept BBQ op een verrassende wijze invulling geven, ondersteunen. Aanmelden kan tot en met 15 januari 2022.

Decemberaanbod gebruikte MULTIVAC-machines

Decemberaanbod gebruikte MULTIVAC-machines

Heeft u op zeer korte termijn een traysealer, dieptrekker of portioneermachine nodig? Geen tijd om maanden te wachten op levering? MULTIVAC kan snel schakelen en biedt naast splinternieuwe verpakkings- en verwerkingsmachines ook gebruikte machines uit voorraad te koop en te huur aan.

Genomineerden Worstmaker en Traiteur van het jaar 2021

Genomineerden Worstmaker en Traiteur van het jaar 2021

De genomineerden voor Worstmaker en Traiteur van het jaar zijn bekend. Tijdens het jaarevent van Uw Slager en Het Worstmakersgilde op 24 januari maakt Stichting het Worstmakersgilde, de organisator van de wedstrijd, de winnaars bekend.