Gehakt slager Van IJzendoorn krijgt 10

13 augustus 2012 Caroline van der Plas Archief Vleesmagazine

HOOFDDORP - Keurslager Chiel van IJzendoorn in Hoofddorp heeft een oorkonde ontvangen voor zijn rundergehakt.

HOOFDDORP - Keurslager Chiel van IJzendoorn in Hoofddorp heeft een oorkonde ontvangen voor zijn rundergehakt.

Het gehakt werd op een onaangekondigd moment gekeurd en voor de derde keer op rij beoordeeld met het cijfer 10.

Het onafhankelijke kwaliteitsbewakingbureau (KBBL) onderzocht het gehakt op kwaliteit, versheid en hygiëne.

Trots
Keurslager Van IJzendoorn is zeer tevreden met de beoordeling van zijn ambachtelijke product: 'Gehakt is een van de meest populaire vleesproducten in Nederland. Ik ben trots dat mijn gehakt zo goed beoordeeld is’, zegt hij in het Witte Weekblad.

De productkeuring maakt deel uit van de jaarlijkse hygiënekeuring, die KBBL bij alle 550 leden houdt.

Lees ook:
Slager Van IJzendoorn verkoopt ook broodjes (17 februari 2010)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Alle berichten over slagers en gehakt

Altijd op de hoogte blijven?