Gehakt kebab van Van Brussel Trends in Meat slaat aan

attachment-001_food-image-VLS10539I01

BORN - Begin dit jaar introduceerde Van Brussel Trends in Meat een nieuw product; de gehakt kebab. Het blijkt een succes.

BORN - Begin dit jaar introduceerde Van Brussel Trends in Meat een nieuw product;   de gehakt kebab. Het blijkt een succes.

Dit mediterrane product werd op speciaal verzoek van een Van Brussel klant ontwikkeld en bestaat uit een staafje Marokkaans gekruid rundergehakt op een beukenhouten stokje en heeft een culinaire uitstraling. Vorig jaar kwam Van Brussel met een lijn gegaarde producten van het Limburgs Varken (LIVAR) op de markt .Dit voorjaar is een range gegaarde producten van Lingens lamsvlees geïntroduceerd. Dit ras groeit in de uiterwaarden van de Betuwe en kan zich meten met andere soorten kwalitatief lamsvlees zoals het Texels- en het Geuldal Lam.

Door de toenemende vraag naar gegaarde vleesproducten is in februari een grootschalige nieuwbouw project gestart. Tevens zal het huidige pand op diverse fronten worden aangepast. De bestaande productievloer oppervlakte zal verdubbelen en het totale project moet medio september zijn afgerond. Op www.vanbrussel.eu is de verbouwing op de voet volgen.

 

Lees ook
Keurslager Van Hest winnaar Lekkerste Bal Gehakt 2021

Keurslager Van Hest winnaar Lekkerste Bal Gehakt 2021

Keurslager van Hest uit Goirle won de vakwedstrijd Lekkerste Bal Gehakt. Slager Paul Brands ontving op 29 september de eerste prijs van deze vakwedstrijd georganiseerd door Koninklijke Nederlandse Slagers. De tweede prijs ging naar Uw Slager Stefan Beld uit Goor en de derde prijs naar Slagerij Martin Meijer uit Lekkerkerk.

Albert Heijn stopt gehakt voortaan in zakje

Albert Heijn stopt gehakt voortaan in zakje

Het gehakt van Albert Heijn zit voortaan in een zakje in plaats van een bakje. Volgens de supermarkt scheelt dit meer dan 500.000 kilo plastic op jaarbasis, een besparing van 70 procent. Een voordeel voor klanten is dat de nieuwe verpakking minder ruimte inneemt in de plastic afvalbak.

Schouten Europe maakt plantaardig gehakt van eigen reststromen

Schouten Europe maakt plantaardig gehakt van eigen reststromen

Schouten Europe brengt hun nieuwe product Tempeh Gehakt op de markt. Dit volledig plantaardige gehakt is deels gemaakt van reststromen uit een van de productiefaciliteiten van Schouten. Met dit product wil het Nederlandse bedrijf op duurzame wijze inspelen op de stijgende vraag naar gefermenteerde producten.