Gastvrij Rotterdam opent dit jaar voor de vierde maal haar deuren in Rotterdam Ahoy op 19, 20 en 21 september 2016. De beurs breidt dit jaar uit van drie naar vier beurshallen en heeft horecaondernemers en -managers daarmee nog meer te bieden op het gebied van food en non-food. Met naar verwachting circa 300 exposanten en een keur aan workshops, proeverijen, masterclasses, wedstrijden hoeven de horecaprofessionals zich geen seconde te vervelen op Gastvrij Rotterdam.
Uitbreiding
Gastvrij Rotterdam heeft kwaliteit hoog in het vaandel, de nadruk ligt dan ook op horecaproducten en diensten voor het midden en hoog segment horeca. In het eerste jaar van de beurs richtte Gastvrij zich nog vooral op Zuid-West Nederland, maar inmiddels is de Rotterdamse horecavakbeurs uitgegroeid tot de op één na grootste horecavakbeurs van Nederland. De beurs begon ooit met zevenduizend bezoekers, inmiddels zijn dat er bijna tienduizend. Ook het aantal exposanten maakt een jaarlijkse stijging door, Gastvrij Rotterdam breidt daarom uit met een extra hal. In totaal bestrijkt het evenement nu vier beurshallen en worden in september ruim 10.000 ondernemers en managers uit de horeca uit heel Nederland verwacht.
Gastvrij Rotterdam
De horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam is een coproductie van Rotterdam Ahoy en Match+, een organisatiebureau uit Den Haag dat wereldwijd internationale evenementen organiseert. Gastvrij Rotterdam is gratis toegankelijk voor professionals werkzaam in de horecabranche die in het bezit zijn van een uitnodigingskaart of uitnodigingscode. Zonder uitnodiging kost een toegangskaart € 40,00. De beurs is alleen toegankelijk voor personen boven de 18 jaar.