Fusie Poel & Kamps Vlees en Noordvlees

LEEK/GIETEN - Poel & Kamps Vlees uit Leek en Noordvlees uit Gieten gaan fuseren. De adviesaanvraag is bij de ondernemingsraden ingediend.

LEEK/GIETEN - Poel & Kamps Vlees uit Leek en Noordvlees uit Gieten gaan fuseren.  De adviesaanvraag is bij de ondernemingsraden ingediend.

Noordvlees en Poel & Kamps zijn vleesbedrijven die zich bezig houden met het uitsnijden en verpakken van rund- en varkensvlees. De afnemers bestaan voor het grootste deel uit slagers en supermarkten.  

Holding

De beide bedrijven opereren in dezelfde markt, in dezelfde regio (Noordoost Nederland),  hebben groeiambities en uitbreidingsplannen. Door deze fusie kan er beter ingespeeld worden op de wensen van de klant door verdere specialisatie. Om deze fusie te kunnen realiseren zal er een nieuwe Holding worden opgericht waar de volgende werkmaatschappijen onder gaan vallen: Noordvlees, Poel & Kamps Vers Vlees, Poel Logistiek, Poel Management & Vastgoed.

Directie

De directie van de nieuwe Holding bestaat uit Jan Poel (algemeen directeur) en Leo Driebergen (commercieel directeur). De gezamenlijke combinatie heeft op dit moment 175 medewerkers in dienst.

Meer over
Lees ook
Zwanenberg en Struik spreken over samengaan

Zwanenberg en Struik spreken over samengaan

De directies van Zwanenberg en Struik hebben ‘aftastende gesprekken’ gevoerd over een fusie.‘Het is echter te vroeg om daar op dit moment enige conclusie aan te verbinden’, aldus beide bedrijven in een gezamenlijke verklaring. Aanleiding tot het statement is een bericht in de De Telegraaf die vandaag meldt dat er gesprekken gaande zijn tussen Struik...

Veilinghuizen Troostwijk en BVA fuseren

Veilinghuizen Troostwijk en BVA fuseren

Troostwijk Auctions & Valuations en BVA Auctions, onderdeel van Auctio, fuseren. Daarmee vormen ze het grootste online veilingplatform van Europa.De fusie tussen BVA Auctions en Troostwijk is een logische stap, volgens de ceo’s Ghislaine Duijmelings (Troostwijk) en Herberth Samsom (Auctio). ‘We bundelen technologie, veilingexpertise en marktkennis....

HSF Logistics en N&K Spedition fuseren

HSF Logistics en N&K Spedition fuseren

HSF Logistics te Nijmegen en Winterswijk en N&K Spedition te Esbjerg (Denemarken) zijn gefuseerd per 1 januari 2017. Door de fusie ontstaat een Europese dienstverlener op het gebied van koel- en vriestransporten, emballage-oplossingen, warehousing, value added logistics, intermodaal vervoer en luchtvracht.Door de fusie ontstaat een logistieke dienstverlener...