Frikadelbroodje

7 december 2007 Slagerswereld

Aan de Hoofdstraat in 's-Gravenmoer is keurslagerij Van Strien gevestigd. Het bedrijf staat in de wijde omgeving bekend om het uitgebreide veka-assortiment. Veel veka's worden zelf bedacht en scoren over het algemeen goed. Het frikadelbroodje is een specialiteit voor kinderen. De verkoopprijs bedraagt € 0,75 en de brutowinst 62 procent. Marco van Strien is veel bezig met het bedenken van nieuwe producten. Hij gebruikt de specialiteiten vooral om in de regio een steeds sterkere naam op te bouwen.

Aan de Hoofdstraat in ’s-Gravenmoer is keurslagerij Van Strien gevestigd. Het bedrijf staat in de wijde omgeving bekend om het uitgebreide veka-assortiment. Veel veka’s worden zelf bedacht en scoren over het algemeen goed. Het frikadelbroodje is een specialiteit voor kinderen. De verkoopprijs bedraagt € 0,75 en de brutowinst 62 procent. Marco van Strien is veel bezig met het bedenken van nieuwe producten. Hij gebruikt de specialiteiten vooral om in de regio een steeds sterkere naam op te bouwen.

 

Grondstoffen:

  • 5 frikadellen
  • 10 plakken roomboterbladerdeeg

Hulpstoffen:

  • 50 gram gebakken uitjes
  • rode oliemarinade

Bereiding:

Snijd de frikadellen in tweeën en rol één helft in een plak bladerdeeg samen met de gebakken uitjes.

Bestrijk het broodje met de oliemarinade.

De consument kan het broodje gemakkelijk bereiden in de voorverwarmde oven op 210° Celsius.

Altijd op de hoogte blijven?