Fotoverslag Slagerij van het Jaar

AMSTERDAM – De Amsterdamse Borchlandhal was gisteravond het decor voor een sfeervolle verkiezing Slagerij van het Jaar 2010, een wedstrijd georganiseerd door Vleesmagazine. Tussen 20.30 uur en 22 uur werd de spanning onder de acht finalisten en hun teams behoorlijk opgevoerd. Genodigden en bezoekers kregen onder meer twee minuten durende filmpjes voorgeschoteld van de acht topbedrijven. Ook was er de uitreiking van de beste Biologische slager en de meest talentvolle slager van 2010.

AMSTERDAM – De Amsterdamse Borchlandhal was gisteravond het decor voor een sfeervolle verkiezing Slagerij van het Jaar 2010, een wedstrijd georganiseerd door Vleesmagazine. Tussen 20.30 uur en 22 uur werd de spanning onder de acht finalisten en hun teams behoorlijk opgevoerd. Genodigden en bezoekers kregen onder meer twee minuten durende filmpjes voorgeschoteld van de acht topbedrijven. Ook was er de uitreiking van de beste Biologische slager en de meest talentvolle slager van 2010.

Later meer. Veel meer over de verkiezing Slagerij van het Jaar in Vleesmagazine van november.

Lees ook:
Van Roessel wint Slagerij van het Jaar 2010 (2 november 2010) 
Bas Derksen beste biologische slager (3 november 2010) 
Bert-Jan Lantinga talentvolste slager (3 november 2010)

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Groeiende omzet biologisch door meer aanbod en inflatie

Groeiende omzet biologisch door meer aanbod en inflatie

2022 was een goed jaar voor biologisch. Uit nieuw onderzoek van GfK blijkt dat de omzet van biologische producten afgelopen jaar met 25 procent groeide. Dit is te danken aan een toenemend biologisch aanbod en de inflatie, aldus Bionext, de brancheorganisatie van de biologische sector.

Het bijzondere vlees van varkenshouder Jaap Frerichs

Het bijzondere vlees van varkenshouder Jaap Frerichs

Noem hem geen biologische varkenshouder. “Want dat ben ik niet”, zegt boer Jaap Frerichs resoluut. Frerichs houdt varkens op zijn eigen wijze. Dat houdt in: op een zo goed en gezond mogelijke manier met je dieren omgaan. Want alleen zo krijg je het beste stuk vlees, is zijn heilige overtuiging.

Biologische varkensvleesketen Der Grüne Weg gestart in Duitsland

Biologische varkensvleesketen Der Grüne Weg gestart in Duitsland

De Groene Weg, leverancier van biologisch vlees, betreedt de Duitse markt met Der Grüne Weg. De dochteronderneming startte onlangs met de verwerking van biologische varkens uit Thüringen en heeft nu officieel zijn eerste biologische varkensvleesketen in Duitsland gelanceerd.