FoodResult presenteert gratis Inspiratiekalender 2016

30 september 2015 Vleesmagazine

Hanno Spanninga, eigenaar van FoodResult, presenteert op zijn nieuwe website Foodresult.com een uitgebreide en gratis Inspiratiekalender voor de foodsector. Deze kalender voor 2016 is altijd te raadplegen via pc, tablet en mobiele telefoon.

Op de nieuwe website is goed te zien, welke diensten FoodResult biedt. Als marketing strateeg helpt Spanninga MKB-ondernemers in food met advies en hands-on ondersteuning, gericht op resultaat. Hij doet dat met inspiratie, met de creatie van strategische plannen en met de realisatie ervan: praktische oplossingen op het gebied van ondernemerschap en marketing.

Inspiratie

Spanninga: 'Ik geniet ervan om MKB-ondernemers in food te inspireren. Daarom heb ik deze kalender voor 2016 gemaakt. Om ondernemers inspiratie te bieden voor hun marketingplannen, productontwikkeling, promoties, bezettingsplannen en wellicht zelfs uitjes met hun partner en/of personeel.'

Ruim 200 activiteiten

De Inspiratiekalender is eenvoudig te gebruiken en staat vol met meer dan 200 activiteiten in en om de foodsector, allemaal met een link naar een website voor meer informatie. Natuurlijk biedt de kalender een overzicht van de tientallen feestdagen, jaarlijkse evenementen, sportevenementen en natuurlijk schoolvakanties. Verder staan er de bijeenkomsten, vakwedstrijden en vakbeurzen uit de sector in, net als het begin van de culinaire seizoenen en over enige tijd ook de regionale molendagen.

Toevoeging

Van een aantal (branche-)activiteiten zijn de data voor 2016 nog niet bekend. Zodra dat wel het geval is, voegt FoodResult ze aan de Inspiratiekalender toe. De technische realisatie en hosting van de website en Inspiratiekalender is verzorgd door Tuxis. De kalender is te bezoeken op Foodresult.com/inspiratiekalender.

Altijd op de hoogte blijven?