Food Technology: Het belang van hygiënisch ontwerp

27 maart 2023 Redactie Food

De aandacht voor voedselveiligheid neemt elk jaar toe. Toch lezen we in de media nog steeds over terugroepacties van fabrikanten vanwege een listeria- of salmonellabacterie in voedsel. Hoe kun je als voedselverwerkend bedrijf bacterievorming en besmetting voorkomen? En hoe kun je als engineer bijdragen aan de ontwikkeling van een machine voor de voedingsmiddelenindustrie?

Heiko Emde neemt je op Food Technology mee in een bespreking over allerlei problemen op het gebied van voedselveiligheid en hygiëne. En nog belangrijker, hij bespreekt hoe je voedselbesmetting kunt voorkomen en wat de oplossingen zijn als het gaat om vormgeving en materiaalgebruik.

Over de spreker

Heiko Emde is Market Segment Manager Food&Pharma/Business Development Manager bij Pflitsch. Hij is expert op het gebied van hygiënisch ontwerp.

Food Technology richt zich op professionals in de voedingsmiddelenindustrie: levensmiddeltechnologen, procestechnologen, machinebouwer, voedselveiligheidsspecialisten, kwaliteitsmanagers of inkopers. Weten wat er speelt? Kom op 12 en 13 april naar Food Technology in de Brabanthallen in Den Bosch. 

Aanmelden voor Food Technology
Dit artikel verscheen eerder op: Evmi

Altijd op de hoogte blijven?