Familiebedrijf Weidenaar introduceert Riperkrite Grillworst

13 april 2015 Vleesmagazine Hendrika de Jong van Kaasboerderij De Deelen, Wini Weidenaar van Familiebedrijf Weidenaar en Marije Tjeerdsma van Poiesz (v.l.n.r.). Foto: Familiebedrijf Weidenaar

Familiebedrijf Weidenaar introduceert Riperkrite Grillworst. Het jongste product uit de worstmakerij van Weidenaar, gemaakt met Riperkrite Tsiis, is als eerste verkrijgbaar bij Poiesz Supermarkten. 'Een logische stap als je bedenkt dat alle drie familiebedrijven in Friesland gevestigd zijn', aldus Weidenaar. Vanaf maandag 20 april zijn de grillworsten met de kaas van Kaasboerderij De Deelen verkrijgbaar in de supermarkten van Poiesz.

De productontwikkelaars van Weidenaar zijn continu bezig met het ontwikkelen van bijzondere producten met unieke smaken. De Riperkrite Tsiis heeft een uitgesproken en unieke smaak die past bij het vlees van de grillworst. 'Wij zijn ontzettend blij dat Familiebedrijf Weidenaar bij ons is gekomen om samen dit product te ontwikkelen. Het biedt een kans om onze kaas op een nieuwe manier onder de aandacht te brengen bij een bredere doelgroep. Zo kunnen we elkaar, als Friese bedrijven, helpen en inspireren', aldus Hendrika de Jong  van Kaasboerderij De Deelen.

Toegevoegde waarde

'De smaak van de Riperkrite Tsiis heeft echt een toegevoegde waarde voor de grillworst, het krijgt een lekker kruidige en romige smaak. Daarnaast vind ik het extra speciaal dat we samen met een ander Fries familiebedrijf producten ontwikkelen en daadwerkelijk op de markt brengen. Poiesz geeft ons in dit geval de kans om gelijk alle Friezen in aanraking te laten komen met de Riperkrite Grillworst. Prachtig toch?', zegt Wini Weidenaar van Familiebedrijf Weidenaar.

Duo-branding

De Riperkrite Grillworst wordt verkocht met het Weidenaar-merk dat gepaard gaat met een etiket van kaasboerderij De Deelen, zogenaamde duo-branding. Vanaf 20 april is de Riperkrite Grillworst verkrijgbaar bij Poiesz.

Altijd op de hoogte blijven?