Extra rubriek voor hybride/ vegetarische producten tijdens NSM

1

Het bestuur van de NSM organiseert op zaterdag 2 oktober 2021 de Noordelijke Slagers Manifestatie. Die dag vindt er een productenkeuring plaats. Hierbij is er dit jaar ook een rubriek voor 'vegetarische’ of ‘hybride vegetarische’ producten.

Het bestuur is van plan om bij de productenkeuring, waarbij weer gebruik gemaakt kan worden van de gastvrijheid van de firma Boonstra Verswaren in Peize, extra aandacht te besteden aan kant- en klare maaltijden en soepen, een sterke groeimarkt in de branche. Daarnaast wordt een extra rubriek ‘vegetarische’ of ‘hybride vegetarische’ producten ingevoerd.

Covid-19

Aangezien het op dit moment nog niet te overzien is hoe Covid-19 zich ontwikkeld, maakt de organisatie nog geen definitieve plannen voor een feestelijke prijsuitreiking, maar dat de winnaars in het zonnetje worden gezet is zeker.

 
Lees ook
‘Geen concessies aan smaak; consument wil lekker eten’

‘Geen concessies aan smaak; consument wil lekker eten’

Vegetariërs, flexitariërs en veganisten vormen een groeiende groep klanten. Er is voor elk wat wils; steeds lekkerder en gevarieerder. Vandaag het eerste deel van deze rondvraag met Mark van Noorloos van Schouten Europe.

Internationale vleessector komt samen bij IFFA 2022

Internationale vleessector komt samen bij IFFA 2022

Messe Frankfurt staat van 14 tot en met 19 mei is het teken van IFFA 2022. Op deze toonaangevende internationale vakbeurs voor de vleesindustrie komen iedere drie jaar slagers, toeleveranciers en mensen uit de voedingsindustrie bijeen.

Varkensoor en groente-patty’s

Varkensoor en groente-patty’s

Het is alweer een paar jaar geleden, in oktober 2018, dat we op vakantie gingen naar New York. De stad waar zo’n beetje alle trends vandaan komen. Niet alleen op het gebied van mode, maar zeker ook op het gebied van eten.