Extra rubriek voor hybride/ vegetarische producten tijdens NSM

1

Het bestuur van de NSM organiseert op zaterdag 2 oktober 2021 de Noordelijke Slagers Manifestatie. Die dag vindt er een productenkeuring plaats. Hierbij is er dit jaar ook een rubriek voor 'vegetarische’ of ‘hybride vegetarische’ producten.

Het bestuur is van plan om bij de productenkeuring, waarbij weer gebruik gemaakt kan worden van de gastvrijheid van de firma Boonstra Verswaren in Peize, extra aandacht te besteden aan kant- en klare maaltijden en soepen, een sterke groeimarkt in de branche. Daarnaast wordt een extra rubriek ‘vegetarische’ of ‘hybride vegetarische’ producten ingevoerd.

Covid-19

Aangezien het op dit moment nog niet te overzien is hoe Covid-19 zich ontwikkeld, maakt de organisatie nog geen definitieve plannen voor een feestelijke prijsuitreiking, maar dat de winnaars in het zonnetje worden gezet is zeker.

 
Lees ook
‘Elke slager geeft unieke draai aan gerechten’

‘Elke slager geeft unieke draai aan gerechten’

Maaltijden zijn niet meer weg te denken uit het assortiment van veel slagers. En het aandeel groeit alleen maar. Wat heb je, naast je eigen kwaliteitsvlees, daarvoor nodig? Vandaag het tweede deel van deze rondvraag met Sven de Ridder van versAlert.

‘Slagers reageren creatief op trends’

‘Slagers reageren creatief op trends’

Maaltijden zijn niet meer weg te denken uit het assortiment van veel slagers. Wat heb je, naast je eigen kwaliteitsvlees, daarvoor nodig? Vandaag het eerste deel van deze rondvraag met Tomas Strijdonk van Robot Coupe.

Laat je inspireren

Laat je inspireren

Vijftig jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met kant-en-klare maaltijden in de slagerij. Als klein ventje stond ik bij mijn moeder thuis in de keuken te kijken hoe zij bami en nasi maakte, om in de slagerij van mijn ouders te verkopen.