Extra rubriek voor hybride/ vegetarische producten tijdens NSM

1

Het bestuur van de NSM organiseert op zaterdag 2 oktober 2021 de Noordelijke Slagers Manifestatie. Die dag vindt er een productenkeuring plaats. Hierbij is er dit jaar ook een rubriek voor 'vegetarische’ of ‘hybride vegetarische’ producten.

Het bestuur is van plan om bij de productenkeuring, waarbij weer gebruik gemaakt kan worden van de gastvrijheid van de firma Boonstra Verswaren in Peize, extra aandacht te besteden aan kant- en klare maaltijden en soepen, een sterke groeimarkt in de branche. Daarnaast wordt een extra rubriek ‘vegetarische’ of ‘hybride vegetarische’ producten ingevoerd.

Covid-19

Aangezien het op dit moment nog niet te overzien is hoe Covid-19 zich ontwikkeld, maakt de organisatie nog geen definitieve plannen voor een feestelijke prijsuitreiking, maar dat de winnaars in het zonnetje worden gezet is zeker.

 
Lees ook
Versoepeling coronamaatregelen – horeca blijft gesloten

Versoepeling coronamaatregelen – horeca blijft gesloten

Afgelopen vrijdag 14 januari vond er weer een persconferentie plaats over de stand van zaken rondom het coronavirus. Het kabinet versoepelde een aantal coronamaatregelen. Onder andere het onderwijs en de niet-essentiële winkels mogen weer open. De horeca en de culturele sector blijven voorlopig gesloten.

Wat verscheen er de afgelopen week in de media over de vleesbranche?

Wat verscheen er de afgelopen week in de media over de vleesbranche?

In de media verschijnen regelmatig berichten die interessant zijn voor de slagersbranche. Wat kwam er afgelopen week allemaal voorbij?

Viaanse stoofschotel

Viaanse stoofschotel

Hans de Goeij is eigenaar van Traiteurslagerij de Goeij in Vianen. Sinds 2020 is hij branche erkende meesterslager. Naast verse vleesspecialiteiten, ambachtelijke vleeswaren en worst uit eigen worstmakerij verkoopt De Goeij verse maaltijden uit eigen keuken, zoals deze eenvoudig te bereiden Viaanse ovenschotel.