Extra rubriek voor hybride/ vegetarische producten tijdens NSM

1

Het bestuur van de NSM organiseert op zaterdag 2 oktober 2021 de Noordelijke Slagers Manifestatie. Die dag vindt er een productenkeuring plaats. Hierbij is er dit jaar ook een rubriek voor 'vegetarische’ of ‘hybride vegetarische’ producten.

Het bestuur is van plan om bij de productenkeuring, waarbij weer gebruik gemaakt kan worden van de gastvrijheid van de firma Boonstra Verswaren in Peize, extra aandacht te besteden aan kant- en klare maaltijden en soepen, een sterke groeimarkt in de branche. Daarnaast wordt een extra rubriek ‘vegetarische’ of ‘hybride vegetarische’ producten ingevoerd.

Covid-19

Aangezien het op dit moment nog niet te overzien is hoe Covid-19 zich ontwikkeld, maakt de organisatie nog geen definitieve plannen voor een feestelijke prijsuitreiking, maar dat de winnaars in het zonnetje worden gezet is zeker.

 
Lees ook
Consument betaalt minder voor vleesvervangers dan voor vlees

Consument betaalt minder voor vleesvervangers dan voor vlees

Door de inflatie en hoge grondstofprijzen betalen consumenten nu meer voor vlees dan voor vleesvervangers. Dat blijkt uit nieuwe cijfers die supermarktonderzoeker Questionmark in opdracht van ProVeg op een rij heeft gezet.

Slagers kunnen zich inschrijven voor de vakwedstrijden van Slavakto 2022

Slagers kunnen zich inschrijven voor de vakwedstrijden van Slavakto 2022

Op 4 en 5 oktober komt de slagersbranche weer samen voor de Slavakto. De vakwedstrijden zijn een belangrijk onderdeel van deze slagersvakbeurs. Slagers kunnen zich nog steeds inschrijven voor de editie van 2023.

Rotsalades

Rotsalades

Zuurkoolstamppot is al sinds mijn jeugd mijn favoriete gerecht. Je kon een klein Meneertje bij het ontbijt niet blijer maken dan met een restantje zuurkool van de avond ervoor. Rechtstreeks uit de koelkast. Liefst met dito koude jus, met van dit witte vetpuntjes erin.