Espera reduceert etiketteerfouten

attachment-001_food-image-1450253

Espera-Nederland BV ontzorgt met diverse oplossingen voor het zogenaamde ‘nieuwerwets etiketteren’.

Met ingang van 13 december 2014 dienen alle etiketten van verpakte voedingsmiddelen te voldoen aan de nieuwe regelgeving: de Europese verordening 1169/2011. Vooral de verpakkers van verse levensmiddelen staan voor een uitdaging: bijna alle etiketten van verse voeding moeten namelijk aangepast worden. Espera ontwikkelt en levert op maat gemaakte machines: van eenvoudige handmatig bediende etiketteermachines tot geheel volautomatische weeg-/uitprijsmachines. Vanuit Heeze NB worden machines, onderdelen en service geleverd aan vooral verpakkers van verse levensmiddelen.

Samen met haar partners Précon, Etiket-Nederland, Reflex Systems en Toshiba heeft Espera tijdens diverse seminars gebruikers informatie hierover verstrekt en hen op weg geholpen om een veranderingsprogramma op te starten en zo op tijd klaar te zijn voor de nieuwe eisen. De logische volgende stap is een tool voor opmaak van allergenen en voedingswaardetabel. De Espera software verzorgt de declaratie van de verplichte allergenen in vet, onderstreept en/of cursief.

Lees ook
Decemberaanbod gebruikte MULTIVAC-machines

Decemberaanbod gebruikte MULTIVAC-machines

Heeft u op zeer korte termijn een traysealer, dieptrekker of portioneermachine nodig? Geen tijd om maanden te wachten op levering? MULTIVAC kan snel schakelen en biedt naast splinternieuwe verpakkings- en verwerkingsmachines ook gebruikte machines uit voorraad te koop en te huur aan.

Delmo geeft praktisch advies voor kersverse ondernemer

Delmo geeft praktisch advies voor kersverse ondernemer

Bennebroek heeft sinds jaren weer een slagerij. Brian de Beer opende in maart Keurslagerij BeerZ. Een voormalige boekwinkel werd omgebouwd tot een gloednieuwe slagerij. Als nieuwbakken ondernemer kon hij bij de keuze voor machines het advies van Delmo goed gebruiken. “Ik ben heel tevreden over Delmo: niet alleen wat betreft het advies, maar ook de service...

Ingrijpende makeover pand MULTIVAC voor duurzame toekomst

Ingrijpende makeover pand MULTIVAC voor duurzame toekomst

Klantcontact, productbeleving en modern werken staan centraal bij de metamorfose van het hoofdkantoor van MULTIVAC. “Na de makeover staat er een kantoor dat klaar is voor de toekomst. Een eyecatcher waar we trots op zullen zijn.”