Espera organiseert een live ronde tafel discussie

Op 19 januari organiseert Espera een ronde tafel discussie. Deze wordt live uitgezonden vanuit Studio 47 in Duisburg, Duitsland. Espera is een fabrikant van geavanceerde weeg-, uitprijs- en etiketteersystemen. De machines van Espera worden gebruikt in de foodindustrie bij industriële verpakkers van verse levensmiddelen zoals vlees, kip, vis, kaas, maaltijden, brood, groente en fruit.

Tijdens deze online activiteit heeft Espera een tv-studio afgehuurd op 19 januari 2022, waarbij vier vooraanstaande sprekers actief in de foodbranche uitgenodigd zijn om live een discussie te voeren. Het evenement duurt ongeveer 45 minuten en de mensen kunnen vanuit thuis de discussie tussen de deskundigen volgen.

De onderwerpen die tijdens deze live discussie aan bod komen zijn: uitdagingen in de producerende voedingsindustrie, voordelen van automatisering en digitalisering in de voedselproductie, end-ofline machinetrends en toonaangevende technologieën en als laatste duurzame verpakkingen.

Lees ook
GfK: 95 procent huishoudens koopt biologisch

GfK: 95 procent huishoudens koopt biologisch

Meer huishoudens (95,1%) hebben in 2019 biologische producten gekocht. Dat blijkt uit nieuw GfK onderzoek in opdracht van Bionext. Met name de groep consumenten die af en toe voor biologisch kiest, koopt steeds vaker een biologisch alternatief.De overgrote meerderheid (89 procent) koopt biologische producten in de supermarkt. De stijging lijkt te verklaren...

Weststrate presenteert innovatieve en duurzame verpakkingsoplossingen

Weststrate presenteert innovatieve en duurzame verpakkingsoplossingen

Weststrate staat 31 maart, 1 en 2 april staat op de Empack in de Jaarbeurs Utrecht om bezoekers kennis te laten maken met diverse innovatieve en duurzame verpakkingsoplossingen. Dit jaar ligt de focus voor het Zeeuwse bedrijf op recyclebare stazakken, presentatiekoffers, verzenddozen en draagtassen.Weststrate heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen...

De Kloeke Kip: ‘Duurzaam vlees voor iedereen’

De Kloeke Kip: ‘Duurzaam vlees voor iedereen’

Bij de Keurslagers en andere slagers in het land ligt De Kloeke Kip verse slagersrookworst al in de schappen. Net als bij supermarktketen Poiesz. Als de voortekenen niet bedriegen, volgen er meer ketens. ‘We zitten bij ze om tafel’, zegt directeur Wolter Snijder van Chateau Viande.Hij is een samenwerkingsverband aangegaan met pluimveehouder Kuijpers....