Epos viert 70-jarig bestaan met Epos Vers! Festival

Epos Vers! Festival

Epos bestaat in 2022 70 jaar. De smaakmaker viert dit op 18 september met klanten en partners tijdens het Epos Vers! Festival. “Een inspiratie event voor versspecialisten waar proeven, ontmoeten en genieten centraal staan.”

De eerste editie van het Epos Vers! Festival vindt plaats op zondag 18 september tussen 14:00 en 19:00 bij Hart van Holland in Nijkerk. De middag biedt volop inspiratie met verschillende foodtrucks, live barbecue sessies op het showplein, fingerfood, verfrissende drankjes en diverse optredens.

Smaken van Epos

Het foodassortiment bestaat uit verschillende thema’s en wordt uiteraard op smaak gebracht met smaakmakers van Epos. Zowel de klassiekers, als het nieuwste najaar- en feestdagen assortiment en de laatste grilltrends van het moment.

Epos Vers! Festival

Volgens John Buist, Business Unit Manager Epos, wordt het een van de leukste evenementen van het jaar, waar de aanwezigen in informele sfeer zich kunnen laten inspireren en samen met collega’s en vakgenoten nieuwe smaakcombinaties ontdekken. “Aan alle ingrediënten voor een geslaagd festival is gedacht. Laat je verrassen en inspireren door vernieuwende smaakcombinaties op de grill, doe inspiratie op voor heerlijke bijgerechten, probeer wat vegetarische variaties uit en geniet ondertussen van een gezellige dag met je collega’s en bekenden uit de branche. Ik heb er zin in!”

Meer informatie over het Epos Vers! Festival is te vinden op de website van Epos.

Bron: Epos

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
‘Trots dat mijn winnende worst zo goed verkoopt’

‘Trots dat mijn winnende worst zo goed verkoopt’

Niels Visschedijk (22) wist al jong dat hij slager wilde worden. Hij rondde de opleidingen van SVO af, werkte bij verschillende slagerijen en is nu terug bij de slagerij van zijn ouders, Slagerij Jan Visschedijk. Onlangs won hij de Ad Bergwerffprijs voor zijn unieke Hy-dro-worst.

Slagerij Pinckaers wint Beste Worstmaker en Traiteur van het jaar 2023

Slagerij Pinckaers wint Beste Worstmaker en Traiteur van het jaar 2023

Tijdens het jaarevent van Uw Slager en Het Worstmakersgilde op 23 januari won Slagerij Pinckaers uit Eijsden zich zowel de titel Beste Worstmaker als Traiteur van het jaar 2023.

Inschrijven voor Spareribs Throphy 2023

Inschrijven voor Spareribs Throphy 2023

Slagers kunnen zich weer inschrijven voor de Spareribs Throphy, een van de vakwedstrijden van Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS). Op 1 maart keurt de vakjury alle inzendingen. Welke slager volgt slager William Hermanussen, de winnaar van 2022, op?