Empack speelt in op behoefte van netwerken en flexwerken

28 maart 2022 Redactie Food

De Verpakkingsbeurs Empack speelt in op de behoefte van netwerken en flexwerken. In Evenementenhal Gorinchem is een aparte ruimte ingericht waar bezoekers het beursbezoek kunnen combineren met een meeting of flexwerken.

Op 5, 6 en 7 april vindt Empack voor de eerste keer plaats in Evenementenhal Gorinchem. Dit laat de organisatie niet zomaar aan zich voorbij gaan. “Het flexwerken/thuiswerken is de afgelopen jaren noodgedwongen toegenomen. We zijn flexibeler en kunnen gemakkelijker op afstand werken. Wij willen onze bezoekers, maar ook partners en exposanten de mogelijkheid bieden om te netwerken en het beursbezoek te combineren met ‘thuiswerken’. Daarom hebben wij in de foyer op onze eerste verdieping een ruimte ingericht naast het theater waar we dit mogelijk maken”, aldus Rowdy van den Nieuwenhuizen, Head of Marcom & Content van Empack.

Meer gastvrijheid

Nu organisator Easyfairs de vakbeurs Empack in haar eigen beurscomplex in Gorinchem houdt, biedt dit veel perspectief. “Hierdoor gaan onze bezoekers meer gastvrijheid ervaren”, zegt Van den Nieuwenhuizen. “We gaan direct het gevoel afgeven dat Empack hier thuishoort. De faciliteiten die we op Next Level, de nieuwe bovenverdieping in Evenementenhal Gorinchem, gaan bieden zijn beter dan men ooit gewend is geweest op Empack en we zijn enorm benieuwd hoe dit door onze bezoekers wordt ontvangen én ontdekt.”

20 procent nieuwe exposanten

Bij een nieuw onderdak hoort ook het aanbod van nieuwe exposanten. “Zo’n 20 procent van onze exposanten maakt voor het eerst kennis met Empack”, aldus Susanne den Otter, Accountmanager van Empack. “Dit geeft perfect weer hoe de verpakkingsindustrie aan het evolueren is. Nieuwe partijen staan op en bestaande organisaties doen hun intrede in de verpakkingswereld, dat is mooi om te zien. Daarbij nemen de exposanten die er staan eerder een machine mee naar de editie in Gorinchem, omdat we hier een driedaags event hebben in plaats van de twee dagen normaliter in Den Bosch”, zegt Den Otter.

Dit artikel verscheen eerder op: Evmi

Altijd op de hoogte blijven?