Empack Relatiedagen zet in op netwerken

22 juni 2017 Karin Geesink-Stegeman

De Empack Relatiedagen, het netwerkevent dat op 20 en 21 september 2017 tegelijkertijd met de Technische Industriële Vakbeurs (TIV) in Evenementenhal Hardenberg plaatsvindt, zijn bij uitstek de gelegenheid om verpakkingsuitdagingen met professionals uit verschillende verpakkingsdisciplines te bespreken.

De verpakkingsindustrie is een markt met een sterk fundament; een groeiende industrie met veel potentie. Het ‘ons kent ons’ gevoel heerst en bestaande relaties binnen deze trouwe industrie staan als een huis. De Empack Relatiedagen bieden de helpende hand om bestaande en nieuwe relaties op te bouwen en doet dit via verschillende kanalen.

7.500 bezoekers in 5 hallen

Dankzij de co-locatie met TIV krijgen professionals die actief zijn in verpakken, aandrijvings- en besturingstechniek, industriële automatisering, productietechniek en toelevering één compleet contactmoment aangeboden, zodat het voor de gehele keten een interessante beleving is. De voedingsmiddelen- en vleesindustrie hebben beide een aanzienlijke vertegenwoordiging in Noordoost-Nederland en is daarom interessant voor zowel de verpakkings- als de maakindustrie. Op het event vindt men bedrijven die gespecialiseerd zijn in het verpakken van verschillende soorten vlees en vleeswaren, automatisch beladen van verpakkingsmachines; flowpackers, dieptrekkers en topsealers, casepacken in dozen of kratten en bijvoorbeeld palletiseren van dozen en kratten.

EasyFairs-Empack_ALD_2017-LQ-211-300x200 Uniek beursconcept

Onderscheidend aan de Empack Relatiedagen is dat aandacht wordt besteed aan netwerken in de gehele verpakkingsketen. Exposanten komen vooraf, op 19 september, op een sportieve en ontspannen manier met elkaar in contact op een golf business event, dat bij Golfclub Hooge Graven in Ommen wordt georganiseerd. Het draait niet enkel om de relatie tussen exposant en potentiële klant, maar er is ook ruime aandacht voor de interactie tussen verpakkingsprofessionals onderling.

De twee daaropvolgende beursdagen zijn volledig ingericht op de relatie tussen de exposant en potentiële klant, maar ook tussen bezoekers onderling. Bezoekers van de Technische Industriële Vakbeurs zijn hier ook van harte welkom en kunnen vanuit het technische platform een bezoek brengen aan het verpakkingsplatform en vice versa.

‘Ask the expert’

Bestaande relaties worden tijdens dit verpakkingsevent aangehaald en nieuwe zakenrelaties zullen hier ontstaan. Een van de middelen om hierop in te spelen is het zogeheten ‘Ask the Expert’ platform. Onderwerpen als verpakken, verpakkingen, verzenden, verpakkingstechnologie en de voedings- en zuivelindustrie zijn de belangrijkste speerpunten binnen de doelmarkt in Noordoost-Nederland. Voorafgaand aan de vakbeurs wordt exposanten op dit platform reeds de gelegenheid geboden online de verpakkingsvraagstukken te bekijken om hier vervolgens op in te spelen. Tijdens het event worden in samenwerking met de Kamer van Koophandel verschillende zogeheten speeddate-sessies gehouden waarin de belangrijkste verpakkingsuitdagingen van bezoekers aan bod komen.

EasyFairs-Empack_ALD_2017-LQ-35-300x200 Verpakkingstechnologie

Op 20 september vindt er in de avond een interactieve sessie plaats over de laatste ontwikkelingen in verpakkingstechnologie binnen de voedingsmiddelenindustrie. Een blik in de magnetron, kan dat zomaar? Deze sessie geeft nieuwe inzichten in denkwijzen, gekeken wordt naar de behoefte van de consument, ondernemersstrategie en de technologie. Deze sessie is speciaal gericht op engineers, productiemanagers, verpakkingsmanagers, directie en management en inkopers.

Praktische informatie

• Wat: Empack Relatiedagen

• Waar: Hal 5 van Evenementenhal Hardenberg

• Adres: Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg

• Wanneer: 20 en 21 september van 13:00 tot 21:00 uur

• Webadres: www.empackrelatiedagen.nl

De beurs bezoeken kan alleen met toegangsticket die u ontvangt door zich vooraf in te schrijven. Met één toegangsticket kan men alle beurshallen bezoeken. Gebruik code 2902 om te registreren.

 

Altijd op de hoogte blijven?