Easyfairs lanceert vakbeurs VersVak

28 juni 2017

VersVak staat voor de regionale inspiratiedagen voor brood & banket, vlees en AGF. Deze vakbeurs wordt georganiseerd door Easyfairs en vindt plaats op 8 en 9 april in Evenementenhal Hardenberg. VersVak onderscheidt zichzelf door de focus op de drie genoemde sectoren, is specifiek gericht op Noord-Oost Nederland en staat in het teken van het ambacht.

Gedurende twee beursdagen presenteren zowel food als non-food leveranciers hun innovaties en worden bezoekers geïnspireerd door demonstraties waarin vakmanschap centraal staat.

Allround beurs

VersVak is de vakbeurs waar leveranciers en zelfstandige ondernemers uit de brood & banket, vlees en AGF-sector bij elkaar komen. De ambachtelijke bakker, slager, groentespeciaalzaak en de traiteur uit Noord-Oost Nederland kunnen bij de exposanten terecht voor o.a. grondstoffen, ingrediënten, eindproducten, machines, gereedschappen, winkelinrichting, verpakkingsmaterialen en dienstverlenende activiteiten op het gebied van hygiëne, logistiek en opslag. Naast innovaties worden de laatste trends en ontwikkelingen gepresenteerd.

Lokale consumentenwensen

De consument hecht steeds meer waarde aan verantwoorde voeding, maar het moet ook lekker zijn. Daarnaast hebben de verschillende generaties en culturen in Nederland allemaal hun eigen wensen en behoeften. Bovendien kan de zelfstandige ondernemer zijn hoofd boven water houden door in te spelen op de lokale consumentenwensen. Door de kansen die de vers markt biedt en de bewuste keuze voor regio Noord-Oost Nederland, is VersVak in 2018 hét versplatform voor brood & banket, vlees en AGF in Hardenberg.

De leverancier, producent of groothandel zullen in eerste instantie uit de regio komen met het oog op het onderhouden van klantrelaties, maar een regionale beurs als deze kan juist ook goed werken om nieuwe afzetmarkten te ontdekken. VersVak biedt de juiste afspiegeling van de markt, waar ambacht centraal wordt gesteld en bezoekers worden geïnspireerd door de laatste trends.

Praktische informatie

Kijk voor meer informatie op www.easyfairs.com/versvak of stuur direct een e-mail met vragen over deelname naar inoek.vanotterlo@easyfairs.com. Op maandag 9 & dinsdag 10 april 2018 is Evenementenhal Hardenberg geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Altijd op de hoogte blijven?