Easy BBQ Every Moment

Easy BBQ

In ‘Easy BBQ, Every moment’ deelt Grill Guru 101 tips & tricks voor de BBQ en 40 recepten voor vlees, vis, groente en desserts. Van een klassieke Sunday roast tot een snelle Friday night burger of een groetetopper voor Meatless Monday.

Grill Guru verkoopt kamado’s en bbq-accessoires. Bij Kosmos Uitgevers is hun boekje Easy BBQ Every Moment verschenen. Hierin delen ze “alle goede recepten en handige grilltips. Hoe steek je je barbecue snel en veilig aan? Hoe regel je de perfecte temperatuur? Hoe maak je van een simpel gerecht een smakelijk spektakelstuk? Ontdek met dit boek het plezier van buiten koken en nieuwe mogelijkheden die barbecueën nog gemakkelijker maken. Fire it up! Every day, every moment.”

Het boek gaat eerst in op de techniek. Een startersguide met alle soorten barbecues, de tools en alles over de kerntemperaturen. Daarna volgen veertig recepten verdeeld over de hoofdstukken Evergreens: Easy BBQ toppers, Doordeweeks: Every Day BBQ Day, Weekend: Party Proof, Erbij: on the side en Zoet: Sweet Grilling.

Voor de slager en visspecialist zal dit boek weinig nieuwe informatie bevatten. Het biedt vooral inspiratie voor nieuwe recepten. En het kan een leuk extraatje voor de klant in de winkel zijn.

Dossiers
Lees ook
De Hongerwinter - Ingrid de Zwarte

De Hongerwinter - Ingrid de Zwarte

De Hongerwinter van 1944-1945 is een beruchte periode in de Nederlandse geschiedenis. In haar boek De hongerwinter ziet historicus Ingrid de Zwarte was het niet als periode van passief lijden, maar juist van ongekende veerkracht.

Werken in de slagerij tijdens hittegolf

Werken in de slagerij tijdens hittegolf

Volgens meteorologen krijgen we deze week waarschijnlijk te maken met een hittegolf. Hoe kunnen medewerkers veilig blijven werken in de slagerij? Welke maatregelen kan de slager nemen?

Vlees in de media - week 31

Vlees in de media - week 31

De populariteit van de barbecue, verschillende slagers besluiten te stoppen en slager Theo Beerens vertelt over zijn vak. Wat lazen we de afgelopen week over de vleesbranche? Een greep uit de media.