Dutch Meat Service en Chateau Viande gaan samen

Chateau Viande

Chateau Viande Group BV uit Soest en Utrecht, onderdeel van de SVE Group BV, gaat vanaf 4 januari 2021 samen met Dutch Meat Service BV uit Almere. Met de overname versterkt Chateau Viande de vers vlees positie én de afzetmogelijkheden op het gebied van convenience producten.

Met de acquisitie van Dutch Meat Service BV vergroot Chateau Viande de afzet richting retail, horeca en de zorg. Het rund- en varkensvlees assortiment van Dutch Meat Service wordt op hoog niveau vers geportioneerd en zijn daarna gereed om te bereiden. Het assortiment wordt ook gegaard aangeboden om te assembleren en te verwarmen.

Kwaliteit

Chateau Viande De afzet in dit topsegment vers kwaliteitsvlees- en convenienceproducten groeien sterk en dit past volledig bij de strategie van Chateau Viande. De kwaliteitsproducten van Dutch Meat Service blijven onveranderd en worden met de welbekende productkenmerken, overgenomen en verder voortgezet door Chateau Viande in Utrecht onder leiding van huidig Dutch Meat Service directeur Kees Walst. De producten sluiten aan bij de visie en missie van Chateau Viande: Lekker eten voor iedereen.

Efficiency en duurzaamheid

Door de integratie van Kokreateur Vleeswaren en Bobeldijk Vleesproducten binnen de bedrijven Chateaubriand in Soest en Ruitenburg in Utrecht, is Chateau Viande sinds begin 2019 als organisatie sterk gegroeid. Beide locaties zijn onlangs compleet vernieuwd en zijn in bezit van de nieuwste state-of-the-art productiefaciliteiten, met focus op efficiency en duurzaamheid. Met passie voor het slagersambacht, bereid volgens de hoogste kwaliteitsnormeringen en bereid volgens kwalitatieve, aloude recepten.

 
Lees ook
Tips en tricks voor werken in de slagerij bij hoge temperaturen

Tips en tricks voor werken in de slagerij bij hoge temperaturen

De komende dagen wordt het warm in Nederland. Vandaag en morgen verwachtten meteorologen tropische temperaturen en geldt het Nationaal Hitteplan. Hoe ga je om met de hitte in de slagerij?

Prijzen voeding stijgen met ruim 11 procent

Prijzen voeding stijgen met ruim 11 procent

Consumenten betalen meer voor voedingsmiddelen in vergelijking met vorig jaar. In juni 2022 betaalden ze ruim 11 procent meer in vergelijking met dezelfde maand in 2021. Dat meldt het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS) op basis van een nadere analyse van de consumentenprijsindex.

Microplastics aangetroffen in vlees en zuivel

Microplastics aangetroffen in vlees en zuivel

Wetenschappers hebben microplastics aangetroffen in vlees, bloed en melk van Nederlandse koeien en varkens. Bijna 80 procent van de geteste vlees- en zuivelproducten bevatte microplastics. Dat blijkt uit een steekproef van de Vrije Universiteit Amsterdam in opdracht van de Plastic Soup Foundation.