Dutch Meat Service en Chateau Viande gaan samen

Chateau Viande

Chateau Viande Group BV uit Soest en Utrecht, onderdeel van de SVE Group BV, gaat vanaf 4 januari 2021 samen met Dutch Meat Service BV uit Almere. Met de overname versterkt Chateau Viande de vers vlees positie én de afzetmogelijkheden op het gebied van convenience producten.

Met de acquisitie van Dutch Meat Service BV vergroot Chateau Viande de afzet richting retail, horeca en de zorg. Het rund- en varkensvlees assortiment van Dutch Meat Service wordt op hoog niveau vers geportioneerd en zijn daarna gereed om te bereiden. Het assortiment wordt ook gegaard aangeboden om te assembleren en te verwarmen.

Kwaliteit

Chateau Viande De afzet in dit topsegment vers kwaliteitsvlees- en convenienceproducten groeien sterk en dit past volledig bij de strategie van Chateau Viande. De kwaliteitsproducten van Dutch Meat Service blijven onveranderd en worden met de welbekende productkenmerken, overgenomen en verder voortgezet door Chateau Viande in Utrecht onder leiding van huidig Dutch Meat Service directeur Kees Walst. De producten sluiten aan bij de visie en missie van Chateau Viande: Lekker eten voor iedereen.

Efficiency en duurzaamheid

Door de integratie van Kokreateur Vleeswaren en Bobeldijk Vleesproducten binnen de bedrijven Chateaubriand in Soest en Ruitenburg in Utrecht, is Chateau Viande sinds begin 2019 als organisatie sterk gegroeid. Beide locaties zijn onlangs compleet vernieuwd en zijn in bezit van de nieuwste state-of-the-art productiefaciliteiten, met focus op efficiency en duurzaamheid. Met passie voor het slagersambacht, bereid volgens de hoogste kwaliteitsnormeringen en bereid volgens kwalitatieve, aloude recepten.

 
Lees ook
Voorjaarskriebels

Voorjaarskriebels

Er zijn mensen die in het voorjaar de kriebels krijgen om het huis eens flink schoon te maken. In zekere zin wordt er met de Voorjaarsnota van 2022 ook flink de bezem door de fiscale wetgeving gehaald. Wat gaat er veranderen?

Praatjes

Praatjes

Zoals veel mannen (en vrouwen) ben ik geen fan van interactie in de supermarkt. Ik maak dankbaar gebruik van zelfbediening, zelfscankassa’s en ik zoek zelf de moeilijk vindbare producten. D

Degens’ Boeren BBQ inspireert slagers

Degens’ Boeren BBQ inspireert slagers

Op 10 mei organiseerde kruiden- en specerijenleverancier Degens de derde editie van de Boeren BBQ in Enspijk, om slagers en andere versspecialisten te inspireren.