Dutch Meat Service en Chateau Viande gaan samen

Chateau Viande

Chateau Viande Group BV uit Soest en Utrecht, onderdeel van de SVE Group BV, gaat vanaf 4 januari 2021 samen met Dutch Meat Service BV uit Almere. Met de overname versterkt Chateau Viande de vers vlees positie én de afzetmogelijkheden op het gebied van convenience producten.

Met de acquisitie van Dutch Meat Service BV vergroot Chateau Viande de afzet richting retail, horeca en de zorg. Het rund- en varkensvlees assortiment van Dutch Meat Service wordt op hoog niveau vers geportioneerd en zijn daarna gereed om te bereiden. Het assortiment wordt ook gegaard aangeboden om te assembleren en te verwarmen.

Kwaliteit

Chateau Viande De afzet in dit topsegment vers kwaliteitsvlees- en convenienceproducten groeien sterk en dit past volledig bij de strategie van Chateau Viande. De kwaliteitsproducten van Dutch Meat Service blijven onveranderd en worden met de welbekende productkenmerken, overgenomen en verder voortgezet door Chateau Viande in Utrecht onder leiding van huidig Dutch Meat Service directeur Kees Walst. De producten sluiten aan bij de visie en missie van Chateau Viande: Lekker eten voor iedereen.

Efficiency en duurzaamheid

Door de integratie van Kokreateur Vleeswaren en Bobeldijk Vleesproducten binnen de bedrijven Chateaubriand in Soest en Ruitenburg in Utrecht, is Chateau Viande sinds begin 2019 als organisatie sterk gegroeid. Beide locaties zijn onlangs compleet vernieuwd en zijn in bezit van de nieuwste state-of-the-art productiefaciliteiten, met focus op efficiency en duurzaamheid. Met passie voor het slagersambacht, bereid volgens de hoogste kwaliteitsnormeringen en bereid volgens kwalitatieve, aloude recepten.

 
Lees ook
Patémakers met een visie

Patémakers met een visie

Varkens die een fantastisch leven hebben gehad, een ambachtelijk productieproces en clean label en unieke producten. Dat is in een notendop de filosofie achter 1906 – makers van charcuterie. Paté heeft een hoofdrol in het assortiment, alle andere producten zijn daarvan afgeleid. “Paté biedt veel ruimte voor vierkantsverwaarding.”

Bedrijfsopvolging: begin er tijdig aan!

Bedrijfsopvolging: begin er tijdig aan!

In de praktijk blijkt dat veel ondernemers zich pas in een laat stadium van hun leven bezig houden met bedrijfsopvolging. Het is echter goed om hier tijdig bij stil te staan.

18 procent jongeren koopt geen vlees

18 procent jongeren koopt geen vlees

Bij de aankoop van vlees zijn kwaliteit en prijs de belangrijkste overwegingen voor Nederlanders. Duurzaamheid en klimaat zijn niet doorslaggevend, hoewel de helft van de consumenten er wel bij stil zegt te staan. Dit blijkt uit een peiling van Ipsos in opdracht van campagneorganisatie Feedback.