Dun gesneden fricandeau met tonijnmayonaise en tuinkers

attachment-001_food-image-VLS13092I01

Ingrediënten voor 2 personen:
200 gram fricandeau gesneden
1 blikje dolfijn vriendelijke tonijn
2 eetlepels mayonaise
1 eetlepel creme fraiche
sap van 1 citroen
1 eetlepel gehakte dille
1 eetlepel gehakte peterselie
2 eetlepels kappertjes
1 bakje tuinkers
1 kropslahartje

Werkwijze:
Maak eerst de tonijnmayonaise door de tonijn, de mayonaise, de crème fraiche, het citroensap, de peterselie en de dille met elkaar te mengen in een keuken machine tot een gladde pasta je kunt er eventueel wat olijfolie bij doen om de saus wat af te slappen.

Bedek nu twee borden met de fricandeau, en smeer hierop de tonijnmayonaise. Zodat alles goed bedekt is. Strooi hierover de kappertjes en de tuinkers en leg wat kropsla in het midden van het bord. Maak alles af met takje peterselie en smullen maar.

Tip: Heerlijk met wat geroosterd tijgerbrood en een ijskoud Mexicaans biertje

Lees ook
Ingrijpende makeover pand MULTIVAC voor duurzame toekomst

Ingrijpende makeover pand MULTIVAC voor duurzame toekomst

Klantcontact, productbeleving en modern werken staan centraal bij de metamorfose van het hoofdkantoor van MULTIVAC. “Na de makeover staat er een kantoor dat klaar is voor de toekomst. Een eyecatcher waar we trots op zullen zijn.”

‘We blijven snacks (door)ontwikkelen’

‘We blijven snacks (door)ontwikkelen’

Hoe beter je je apparatuur inzet, hoe meer het oplevert. Dat geldt voor snelheid, precisie, hygiëne en al die andere zaken rond vleesverwerking. Het is een kwestie van communicatie tussen de verschillende technische onderdelen en vooral een kwestie van openstaan voor wensen, kansen en (nieuwe) mogelijkheden. Vandaag het tweede deel met Jan Roy van Frio...

‘We delen kennis met nieuwe markten’

‘We delen kennis met nieuwe markten’

Hoe beter je je apparatuur inzet, hoe meer het oplevert. Dat geldt voor snelheid, precisie, hygiëne en al die andere zaken rond vleesverwerking. Het is een kwestie van communicatie tussen de verschillende technische onderdelen en vooral een kwestie van openstaan voor wensen, kansen en (nieuwe) mogelijkheden. Vandaag het eerste deel met Antoine de Bie...