Douwe Huizinga gaat op in DelmoGroep

18 april 2013 Edwin Rensen

Douwe Huizinga in Groningen is per 1 januari opgegaan in de DelmoGroep. Alle medewerkers van Douwe Huizinga gaan over naar de nieuwe organisatie.

‘Al jaren kennen Douwe Huizinga en ik elkaar persoonlijk. Ook onze bedrijven werken al langer op diverse terreinen met elkaar samen. Sinds enige tijd bestond bij ons beiden het idee dat samengaan beter is dan beiden apart. Op die basis zijn wij gaan onderzoeken of de verwachte meerwaarde realistisch zou zijn. We kwamen tot de conclusie dat dit zo zal kunnen zijn,’ laat directeur Frans de Leede (foto) van DelmoGroep weten. 'De DelmoGroep heeft vanaf 1 januari hiermee de beschikking over een extra vestiging (naast Gouda, Hengelo, Tilburg en Schagen) in Groningen. We menen dat dit, zeker voor landelijk werkende klanten, een voordeel zal kunnen zijn: landelijke dekking met regionale service.'

Douwe Huizinga b.v. is al sinds 1938 actief in de slagerijbenodigdheden en machines en heeft zich sindsdien ontwikkeld als totaal leverancier voor de vleessector in de noordelijke provincies. De bundeling met Delmo zal op gebied van organisatie en inkoop synergievoordeel op gaan leveren, zodat ook efficiency in de toekomst behouden blijft.

Altijd op de hoogte blijven?