Douwe Huizinga gaat op in DelmoGroep

attachment-001_food-image-1142728

Douwe Huizinga in Groningen is per 1 januari opgegaan in de DelmoGroep. Alle medewerkers van Douwe Huizinga gaan over naar de nieuwe organisatie.

‘Al jaren kennen Douwe Huizinga en ik elkaar persoonlijk. Ook onze bedrijven werken al langer op diverse terreinen met elkaar samen. Sinds enige tijd bestond bij ons beiden het idee dat samengaan beter is dan beiden apart. Op die basis zijn wij gaan onderzoeken of de verwachte meerwaarde realistisch zou zijn. We kwamen tot de conclusie dat dit zo zal kunnen zijn,’ laat directeur Frans de Leede (foto) van DelmoGroep weten. 'De DelmoGroep heeft vanaf 1 januari hiermee de beschikking over een extra vestiging (naast Gouda, Hengelo, Tilburg en Schagen) in Groningen. We menen dat dit, zeker voor landelijk werkende klanten, een voordeel zal kunnen zijn: landelijke dekking met regionale service.'

Douwe Huizinga b.v. is al sinds 1938 actief in de slagerijbenodigdheden en machines en heeft zich sindsdien ontwikkeld als totaal leverancier voor de vleessector in de noordelijke provincies. De bundeling met Delmo zal op gebied van organisatie en inkoop synergievoordeel op gaan leveren, zodat ook efficiency in de toekomst behouden blijft.

Lees ook
Decemberaanbod gebruikte MULTIVAC-machines

Decemberaanbod gebruikte MULTIVAC-machines

Heeft u op zeer korte termijn een traysealer, dieptrekker of portioneermachine nodig? Geen tijd om maanden te wachten op levering? MULTIVAC kan snel schakelen en biedt naast splinternieuwe verpakkings- en verwerkingsmachines ook gebruikte machines uit voorraad te koop en te huur aan.

Delmo geeft praktisch advies voor kersverse ondernemer

Delmo geeft praktisch advies voor kersverse ondernemer

Bennebroek heeft sinds jaren weer een slagerij. Brian de Beer opende in maart Keurslagerij BeerZ. Een voormalige boekwinkel werd omgebouwd tot een gloednieuwe slagerij. Als nieuwbakken ondernemer kon hij bij de keuze voor machines het advies van Delmo goed gebruiken. “Ik ben heel tevreden over Delmo: niet alleen wat betreft het advies, maar ook de service...

Ingrijpende makeover pand MULTIVAC voor duurzame toekomst

Ingrijpende makeover pand MULTIVAC voor duurzame toekomst

Klantcontact, productbeleving en modern werken staan centraal bij de metamorfose van het hoofdkantoor van MULTIVAC. “Na de makeover staat er een kantoor dat klaar is voor de toekomst. Een eyecatcher waar we trots op zullen zijn.”