Doosjevlees.nl is een nieuw culinair initiatief

attachment-001_food-image-VLS13024I01

Doosjevlees.nl is een geheel nieuw concept in Noord-Nederland. Puur vlees met smaak, zonder toevoegingen en geleverd door de boeren uit de regio. Het vlees, van horecakwaliteit, is nu ook voor de consument bereikbaar via Doosjevlees.nl.

Vanuit het midden van Friesland en in Groningen worden de mooiste verse vleesproducten verstuurd. Het vlees van Doosjevlees.nl wordt vanuit de ambachtelijke slagerij bereid. Met vakbekwame slagers wordt het lekkerste verse vlees gegarandeerd. Met ieder verkocht doosje vlees doneren de initiatiefnemers één ambachtelijk gegaarde gehaktbal aan de voedselbank.

Het vlees wordt vacuümgetrokken en verpakt in een 100 procent recyclebaar kartonnen doos. Met eigen gekoelde wagens en vakbekwame chauffeurs, die zes dagen per week rondrijden, worden de doosjes vlees vers bij de consumenten thuis geleverd. Wie kunt u ook altijd gebruik maken van de pick-up points.

 
Lees ook
Prijs varkensvlees staat onder druk

Prijs varkensvlees staat onder druk

Vrijwel alle grondstoffen zijn vandaag de dag schaars, met hoge prijzen tot gevolg. Zo ook vlees. Varkensvlees is echter een uitzondering op de regel. Een groot overaanbod van karbonades en hamlappen zorgt voor een gespannen marktsituatie.

Ameco neemt dubbeldoel weiderundvlees op in assortiment

Ameco neemt dubbeldoel weiderundvlees op in assortiment

Klanten van Ameco kunnen voortaan ook bij de rundvleesverwerker terecht voor dubbeldoel weiderundvlees. Dat maakt VanDrie Group, waarvan Ameco onderdeel is, bekend met een persbericht.

Stoofathon Bord Bia

Stoofathon Bord Bia

Bord Bia, de Irish Food Board organiseerde 14 oktober een Stoofathon. Het resulaat waren een Aziatische runderstoof, een zomerse sukade, frisse kokoscurry en meer stoofgerechten met wereldse smaken.