D'n Waard gaat biologisch

D’n Waard brengt een assortiment biologische sauzen en marinades voor grootverbruik op de markt met de naam ‘De Herberg’. Onder dit merk produceert D’n Waard een range aan maaltijd-, bbq-sauzen en natte marinades die 100% biologisch zijn. Hiermee speelt het bedrijf in op de vraag naar bewust en gezond eten.

De verpakkingen variëren van een kilo tot 25 kilo. Enkele varianten zijn: hacheesaus, stroganoffsaus, pangangsaus, satésaus en spareribmarinade. De producten zijn volgens D’n Waard rijkelijk gevuld en hebben een traditionele smaak.

Er wordt geproduceerd onder Skal nummer 025354.

Info: D’n Waard, Bruchem, tel. (0418) 512940, www.tasteworld.nl.

 

Meer over
Lees ook
Brancheorganisaties ontwikkelen hitteprotocol voor markten

Brancheorganisaties ontwikkelen hitteprotocol voor markten

Zomers kunnen de temperaturen hoog oplopen. Dit kan voor vishandelaren en marktslagers problemen opleveren voor de voedselveiligheid van hun producten. Daarom hebben brancheorganisaties Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS), Poeliersbond en Vereniging voor Nederlandse Visspecialisten(VNV) een hitteprotocol ontwikkeld dat 10 juni naar de gemeentes is...

Rapport moet schaarse vergunningen ambulante handel tegengaan

Rapport moet schaarse vergunningen ambulante handel tegengaan

De ambulante handel heeft een enorme stap gemaakt op het gebied van ‘schaarse vergunningen’. Voorzitter Henk Achterhuis van de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH) heeft een onderzoeksrapport overhandigd aan staatssecretaris Mona Keijzer.Verschillende ambulante handelaren, waaronder bakkers, slagers en visspecialisten, hebben de geldigheidsduur...

DCA-Markets introduceert notering prijsmutaties

DCA-Markets introduceert notering prijsmutaties

DCA-Markets, onderdeel van DCA Groep, is vanaf 14 oktober 2019 begonnen met de wekelijkse DCA-notering prijsmutaties varkensvleesonderdelen. Dit zijn de gemiddelde slachterij/grossier prijsmutaties voor de lopende week ten opzichte van die van de week daarvoor.Het gaat bij de noteringen om: Karkas, Buiken, Hammen, Spek, Ribben, Wangen, Nekken met been,...