Diviande verhuisd naar Veenendaal

2 maart 2018

Vleesverwerker Diviande heeft na ruim 25 jaar haar bekende plek in Twello verlaten. Om groei en kwaliteit voort te kunnen zetten, viel de keuze van Diviande op nieuwbouw in Veenendaal. Sinds deze week is het nieuwe pand door Diviande in gebruik genomen.

De bestaande locatie bleek afgelopen jaren te klein om verdere groei te verwezenlijken. In 2017 is daarom, in samenwerking met Jan Zandbergen, gestart met de bouw van een nieuw pand in Veenendaal.

Dubbel zo veel ruimte

De nieuwe locatie beslaat een vloeroppervlakte van bijna 8000 m2, daarmee heeft Diviande nu dubbel zoveel ruimte voor haar activiteiten. Met het oog op marktonwikkelingen is het bedrijf nu goed uitgerust met diverse speciale productieruimtes ten behoeve van onder andere high care, convenience en halal producten.

Experience centre

Verder is er een experience centre gecreëerd. In het experience centre kan Diviande klanten haar productieproces, verpakkingswijzen en merken tonen. Zo staan er kleinere versies van de machines die in de productiefaciliteit worden gebruikt en is er een winkelopstelling gemaakt.

BREEAM-NL eisen

De nieuwe locatie is voorzien van de modernste en duurzaamste oplossingen waardoor natuur en milieu minder belast worden. Het pand is dan ook gebouwd volgens BREEAM-NL eisen.

Altijd op de hoogte blijven?