Diviande start nieuwbouw in Veenendaal

14 maart 2017

Het huidige pand van Diviande is te klein en ongeschikt voor de groeirichting. Dit in combinatie met efficiëntie doelstellingen maakt dat Diviande kiest om een nieuw pand te laten bouwen. De nieuwbouw zal plaatsvinden op de Antennestraat te Veenendaal. Verwachte realisatie is aanvang 2018.

Door marktgerichter te opereren vinden steeds meer partijen in Diviande een leverancier die de techniek, kennis van vlees, de markt en industrieel invriezen beheerst. Het succes van Diviande komt door samenwerking met zowel binnenlandse als buitenlandse retailers en de foodservices vraag. De marktontwikkelingen in beide kanalen zullen deze groei verder continueren.

Nieuwbouw

Naast de blik op de markt, groeirichting en de daarop aansluitende productieomgeving is er ook door een duurzame bril gekeken bij de ontwikkeling van de nieuwbouw. De bouw van het nieuwe pand, welke ca. 8000m2 zal beslaan, vangt eind maart 2017 aan. Na oplevering, in het eerste kwartaal van 2018, zal het pand twee keer zo groot zijn als het oude.

Diviande

Diviande is een internationale producent van hoogwaardige diepvriesvlees/producten. Het is gespecialiseerd in het conditioneren, portioneren, vacuüm verpakken en industrieel invriezen van kwaliteitsvlees voor de retail, horeca, Cash en Carry en Leisure markt.

Altijd op de hoogte blijven?