Diviande portioneert voor online slager

13 augustus 2012 Edwin Rensen

TER AAR – De online steakslager Beef&Steak, laat zijn vlees portioneren, vacumeren en verpakken bij onder meer Diviande in Twello.

TER AAR – De online steakslager Beef&Steak, laat zijn vlees portioneren, vacumeren en verpakken bij onder meer Diviande in Twello.

Diviande is een van de geselecteerde vleesbedrijven waarmee initiatiefnemer Matthijs van der Pijl in zee is gegaan, vertelt hij deze maand in het vakblad Meat & Meal.

Via Beefensteak.nl kunnen consumenten online vlees bestellen die dan op de dag van keuze door TNT thuis wordt bezorgd. De eerste 150 kilo is inmiddels de deur uit. Van der Pijl, vroeger werkzaam voor Medaillon Vlees, wil de komende jaren verder groeien met zijn nieuwe bedrijf en wil ook aan horeca gaan leveren.

Lees ook: Slager Van der Pijl verstuurt vlees per post

Altijd op de hoogte blijven?