Diviande portioneert voor online slager

attachment-001_food-image-VLS11075I01

TER AAR – De online steakslager Beef&Steak, laat zijn vlees portioneren, vacumeren en verpakken bij onder meer Diviande in Twello.

TER AAR – De online steakslager Beef&Steak, laat zijn vlees portioneren, vacumeren en verpakken bij onder meer Diviande in Twello.

Diviande is een van de geselecteerde vleesbedrijven waarmee initiatiefnemer Matthijs van der Pijl in zee is gegaan, vertelt hij deze maand in het vakblad Meat & Meal.

Via Beefensteak.nl kunnen consumenten online vlees bestellen die dan op de dag van keuze door TNT thuis wordt bezorgd. De eerste 150 kilo is inmiddels de deur uit. Van der Pijl, vroeger werkzaam voor Medaillon Vlees, wil de komende jaren verder groeien met zijn nieuwe bedrijf en wil ook aan horeca gaan leveren.

Lees ook: Slager Van der Pijl verstuurt vlees per post

Lees ook
Jouw bijdrage in de Verpakkingsspecial 2021?

Jouw bijdrage in de Verpakkingsspecial 2021?

Dit najaar gaat de verpakkingsspecial van EVMI, vol met nieuws en de laatste ontwikkelingen omtrent verpakken, weer mee met alle food titels van Alea Publishers. Ook jouw bijdrage kan in het magazine komen te staan.

Empack verhuist in 2022 naar Evenementenhal Gorinchem

Empack verhuist in 2022 naar Evenementenhal Gorinchem

Vakbeurs Empack verhuist in 2022 plaats naar Evenementenhal Gorinchem. De eerste editie op deze nieuwe locatie is op 5, 6 en 7 april 2022. In de oneven jaren blijft de verpakkingsbeurs plaatsvinden in de Brabanthallen.

Eerste maatregelen Single Use Plastics

Eerste maatregelen Single Use Plastics

Slagers, bakkers en visdetaillisten krijgen vanaf 3 juli te maken met de Single Use Plastics-richtlijn (SUP), die door de EU is afgekondigd. Kanttekening daarbij: de Europese Commissie moet nog een document met exacte definities publiceren van de begrippen die in de richtlijn voorkomen. Wanneer mag je bijvoorbeeld stellen dat je product herbruikbaar...