Diviande portioneert voor online slager

attachment-001_food-image-VLS11075I01

TER AAR – De online steakslager Beef&Steak, laat zijn vlees portioneren, vacumeren en verpakken bij onder meer Diviande in Twello.

TER AAR – De online steakslager Beef&Steak, laat zijn vlees portioneren, vacumeren en verpakken bij onder meer Diviande in Twello.

Diviande is een van de geselecteerde vleesbedrijven waarmee initiatiefnemer Matthijs van der Pijl in zee is gegaan, vertelt hij deze maand in het vakblad Meat & Meal.

Via Beefensteak.nl kunnen consumenten online vlees bestellen die dan op de dag van keuze door TNT thuis wordt bezorgd. De eerste 150 kilo is inmiddels de deur uit. Van der Pijl, vroeger werkzaam voor Medaillon Vlees, wil de komende jaren verder groeien met zijn nieuwe bedrijf en wil ook aan horeca gaan leveren.

Lees ook: Slager Van der Pijl verstuurt vlees per post

Lees ook
Verantwoord verpakken op gebruikte of nieuwe machines

Verantwoord verpakken op gebruikte of nieuwe machines

Besparing op de totale hoeveelheid verpakkingsmateriaal en streven naar volledige recyclebaarheid blijft een actueel thema tussen retailers en toeleveranciers. Vooral de reductie van plastic krijgt hierin veel aandacht.

Live training slicen & automatiseren met proefproductie

Live training slicen & automatiseren met proefproductie

In het splinternieuwe trainings- en applicatiecentrum van MULTIVAC werken meer dan 100 specialisten - van levensmiddelentechnologen tot werktuigbouwkundigen - aan op maat gemaakte verwerkings- en verpakkingslijnen.

Verpakkingsbeurs Empack organiseert webinar over nieuwe regels wegwerpplastics

Verpakkingsbeurs Empack organiseert webinar over nieuwe regels wegwerpplastics

Vanaf 3 juli geldt er in de EU een verbod op bepaalde Single Use Plastics (SUP). Daarom organiseert Verpakkingsbeurs Empack op 30 juni om 11.00 een webinar over de nieuwe wetgeving en wat dit betekent voor verpakkende bedrijven, verpakkingsproducenten, instanties en consumenten.