Diverse directiewissels bij Verstegen

Verstegen1

Verstegen Spices & Sauces benoemt Manfred Lukkezen als Directeur Sales International, Henk lefers als Directeur Sales B2B en Mark Schraauwen als Directeur Sales B2C.

Verstegen Spices & Sauces ondergaat een transitie om het bedrijf nog verder te verduurzamen met daarbij de doelstelling om in 2020 CO2 neutraal te zijn. Het bedrijf heeft een doordacht duurzaamheidsbeleid om een positieve bijdrage te leveren aan de natuur en wil nog beter gaan zorgen voor de kruiden- en specerijenketens waarin zij actief is. Dit doet Verstegen door te zorgen voor de mens, de maatschappij en het milieu. Het stimuleren van duurzaam ondernemerschap versnelt dit proces.

Optimalisatie

Verstegen is continu op zoek naar optimalisatie van ketens en processen. Het bedrijf verlaat de divisiestructuur en zet de klant centraal door te gaan werken met een B2B en B2C salesorganisatie die intensief gaan samenwerken om elkaar zo te versterken.

Directiewissels

Als gevolg van deze nieuwe structuur is Manfred Lukkezen benoemd als Directeur sales internationaal en wordt hiermee eindverantwoordelijk voor alle salesactiviteiten van de bedrijven in binnen- en buitenland. Henk Lefers is benoemd als Directeur sales B2B met een focus op de Professionele- en Industriële markten. Mark Schraauwen is tegelijkertijd benoemd als Directeur sales B2C met een focus op de Retailmarkten. Henk en Mark zijn beide verantwoordelijk voor de Nederlandse salesactiviteiten in de betreffende marktsegmenten.

verstegen
Lees ook
Verstegen's Marianne van Keep ‘MVO Manager van het jaar 2020/21’

Verstegen's Marianne van Keep ‘MVO Manager van het jaar 2020/21’

Marianne van Keep, Chief Sustainability Officer bij Verstegen Spices & Sauces, kreeg 11 november de titel ‘MVO Manager van het jaar 2020/21’ toegekend tijdens het Nationaal Sustainability Congres in Hilversum.

Verstegen start Prosperous Farmer Community Programma

Verstegen start Prosperous Farmer Community Programma

Verstegen Spices & Sauces start samen met Indiase gezondheidsretailer Source Natural Foods & Herbal Supplements Limited (Sri Sri Tattva) met de Prosperous Farmer Community. Dit programma moet ecosystemen verbeteren door landbouwmethodes toe te passen die met de natuur werken.

Verstegen aangesloten bij Circulaire Bio-economy Alliance

Verstegen aangesloten bij Circulaire Bio-economy Alliance

Verstegen Spices & Sauces B.V. is aangesloten bij de Circulaire Bio-economy Alliance (CBA). Deze alliantie van investeerders, bedrijven, lokale gemeenschappen, gouvernementele en niet- gouvernementele organisaties wil de circulaire bio-economie bevorderen en wereldwijd herstellen.