Digitaal machineplatform ESPERA wint FT Meat Technology Award 2022

13 juni 2022 Redactie Food

Foto: ESPERA

ESPERA heeft dit jaar de FT Meat Technology Award in ontvangst genomen tijdens de beurs IFFA in Frankfurt, met het digitale machineplatform “THINK4INDUSTRY CARE”. Dit digitale platform stelt een productieteam in staat om met één klik alle machine- en productielijnparameters te overzien. 

Het digitale platform biedt mogelijkheden om de Overall Equipment Efficiency van een machine of van een volledige productielijn te verbeteren. Ook wordt de real-time slijtage van machineonderdelen gemeten en gevisualiseerd voor het productie- of onderhoudsteam van de fabriek. Als bijvoorbeeld een motor in een machine opwarmt tot een kritieke temperatuur, geeft het systeem een waarschijnlijk aan de operator of het onderhoudsteam, met daarbij aanbevelingen voor acties.

ESPERA is een internationaal opererend Duits familiebedrijf met een wereldwijde afzet via distributeurs en eigen bedrijven waaronder ESPERA Nederland. ESPERA ontwikkelt volautomatische systemen voor het wegen en het etiketteren van consumentenverpakkingen.

Altijd op de hoogte blijven?