DGS Group neemt Canter Vleeswarenfabriek over

23 september 2014 Maurits van Aalst

DGS Group BV en de aandeelhouders van Canter Vleeswarenfabriek BV hebben overeenstemming bereikt over de overname van Canter door DGS Group. Door de overname ontstaat volgens DGS Group 'een nog krachtigere organisatie'.

'Door de bedrijven samen te voegen, hebben wij de beschikking gekregen over nog meer authentieke en ambachtelijke (familie)recepten van echte Nederlandse vleeswaren. Samen met de vakmensen van Canter Vleeswarenfabriek kunnen wij daardoor een nog completer assortiment aanbieden aan onze professionele klanten', stellen Nick Visser en Wilbert Wolfs van de DGS Group. 'Het verkrijgen van de eigen slagerijen en daarmee het directe contact met de consumenten, is een zeer mooie aanvulling voor de DGS Group.'

Forse groei

Canter Vleeswarenfabriek heeft de afgelopen jaren, mede door de uitbreiding van het bestaande assortiment met nieuwe producten en het vergroten van het aantal klanten, een forse groei weten te realiseren. 'Wij zijn als bedrijf heel blij dat wij kunnen aansluiten bij de professionele DGS Group en alle ambities die wij binnen Canter Vleeswarenfabriek nog hebben, kunnen gaan waarmaken samen met de DGS Group', zegt Ralph de Vries, ceo en eigenaar van Canter Vleeswarenfabriek.

Gegarandeerd genieten

'Canter Vleeswarenfabriek heeft in zijn mission statement staan: 'gegarandeerd genieten van premium runder-, kalfs- en lamsvleeswaren', en dit sluit naadloos aan bij de visie van de DGS Group. Wij zijn erg blij met deze samenwerking en zullen ons in de nieuwe organisatie blijven profileren binnen ons specialisme', vervolgen de oprichters van DGS Group, winnaar van de Industributietrofee in 2013 en 2014.

Hoofddirectie

Ralph de Vries treedt na de overname als mede-eigenaar toe tot de hoofddirectie van de DGS Group. De hoofddirectie wordt verder gevormd door Nick Visser en Wilbert Wolfs. De directie (tevens aandeelhouders van de DGS Group) bestaat naast Nick Visser, Wilbert Wolfs en Ralph de Vries uit Joost Wolfs, Koen Smits en Leander Ruis. 'Zowel ons team als de groep worden met deze overname compleet en wij zullen nog mooiere concepten en producten gaan ontwikkelen binnen deze prachtige versgroepen', aldus de drie leden van de hoofddirectie

Altijd op de hoogte blijven?