Den Hollander Food beste SVO-leerbedrijf

30 oktober 2012 Suzanne de Heer

Den Hollander Food was genomineerd in de categorie 'Industrieel versbedrijf en groothandelvers' en ging er met de titel vandoor omdat het bedrijf deelnemers continu stimuleert om te leren. 'Alles draait om topkwaliteit en het bedrijf wil al haar medewerkers op hetzelfde hoge niveau brengen. De sfeer in de organisatie is bijzonder goed en de begeleiders zijn zeer betrokken bij de deelnemers. Onderlinge waardering en jezelf ontwikkelen staan bij Den Hollander Food hoog in het vaandel,' volgens SVO.

Den Hollander Food liet Keurslagerij Henk Elings uit Wageningen en supermarkt PLUS Both uit Rotterdam achter zich in de strijd om deze award.

Beste SVO-praktijkopleider


Linda Tummers van Farm Fresh Fine Food House kreeg de award voor 'Beste SVO-praktijkopleider van 2012' uitgereikt vanwege haar persoonlijke betrokkenheid. 'Zij herkent talent en investeert daar graag in. Ze legt de lat hoog en daagt deelnemers uit om het beste uit zichzelf te halen. Haar enorme mensenkennis komt daarbij goed van pas,' aldus SVO Opleidingen.

Tummers streefde in deze finale Conrad Vink van Keurslagerij Henk Elings en Stefan Hoogenboom van supermarkt Jumbo Veenendaal voorbij.

Altijd op de hoogte blijven?