Demotour met live machinedemonstraties op Empack

3 april 2018 Vleesmagazine

Verpakkingsbeurs Empack introduceert op 10, 11 en 12 april een nieuw initiatief: de Pack Online Demotour. In samenwerking met Pack Online, het online platform voor de verpakkingssector, wordt voor het eerst een begeleide demotour langs de gehele verpakkingsketen georganiseerd.

'De zestiende editie van Empack draait om innoveren, interactie en ontwikkelen. Om die reden worden nieuwe elementen, waaronder de Pack Online Demotour, toegevoegd aan het vertrouwde verpakkingsconcept van Empack', licht Michelle van Helvoirt, marketing event manager van Empack, toe. Lody van Berkel, uitgever van Pack Online, voegt toe: 'Tijdens de Pack Online Demotour presenteren toonaangevende spelers hun machines en leggen daarbij uit wat hun onderscheidende kenmerken zijn en wat de mogelijkheden van de machines zijn. Op deze manier krijgt de bezoeker een duidelijk beeld van het complete verpakkingsproces.'

Inzicht

De demotour geeft inzicht in onder andere wegen en doseren, verpakken middels traysealen, dieptrekken, zowel horizontaal als verticaal flowpacken en kartonneren, meten en registreren, etiketteren, coderen, inspecteren, casepacken en palletwikkelen. Toonaangevende spelers als Ishida Europe, Multivac, Ulma Packaging, Rovema Benelux, Dijkstra Vereenigde, Gullimex, Espera, Kortho, Bizerba, CPS en Strema presenteren en demonstreren hun oplossingen tijdens de Pack Online Demotour. Bezoekers die geïnteresseerd zijn in deelname aan de Pack Online Demotour op Empack kunnen dit aangeven in de online registratie.

Openingstijden

Empack wordt voor de zestiende keer georganiseerd en vindt plaats in Jaarbeurs Utrecht. Deze verpakkingsvakbeurs is op 10, 11 en 12 april 2018 te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. De beurs is gelijktijdig met Packaging Innovations, het marketing & design event voor verpakkingen en display. Verpakkingsexperts kunnen de beurs kosteloos bezoeken op basis van voorregistratie met code 2509.

Meer informatie en registreren: www.empack.nl.

In de eerste industriespecial van 2018 van Vleesmagazine wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de Empack. Deze special verschijnt op 6 april. Nog geen abonnee? Vraag dan snel een kennismakingsabonnement aan.

button_voordeelabonnement-aanvragen-300x32

Altijd op de hoogte blijven?