De wereld aan je voeten tijdens de Slavakto

30 mei 2022 Partner content

Op 4 en 5 oktober vindt de Slavakto plaats in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Sinds corona is dit weer de eerste slagersbeurs. Tijdens het event staat letterlijk, inspiratie, innovatie en ontmoeting centraal. En uiteraard niet te vergeten de vakwedstrijden! Zet het snel in je agenda.

Meer dan een beurs

Zoals je gewend bent, staan slagersleveranciers klaar om jou te ontmoeten en je te inspireren. Met een nieuw product, inspirerende workshop of proeverij. Naast de ‘beursvloer’ biedt Slavakto ook een uitgebreid programma van workshops, lezingen en presentaties aan. Meld je snel aan voor de nieuwsbrief op www.slavakto.nl en blijf op de hoogte!

Wie kom je tegen? Denk aan Avery, Baero, Bizerba, Buchholz, Cardtho/ Van Erkel, Digi Nederland, De Sjroete Fram, Degens, Duroc d’Olives, Fak Software, Foodimpuls, Foodline, Foodelicious FNV, Interkring, Koninklijke Nederlandse Slagers, Lets, Livar,  Multivac, Sistemac, Slagersvak, Sentho, Sonac, Spako, Stichting Wroetstal, Van Uhm, VleesVee Integratie, Vemag, Veldhoven Kipproducten, Vereniging van Keurslagers, Verstegen, Weidelco, WPL Industries, Zoetelief.

Laat je slagersvakmanschap zien

Zeg je Slavakto dan zeg je ook vakwedstrijden. Ook dit jaar worden weer de vakwedstrijden georganiseerd. Laat je slagersvakmanschap zien en doe mee. Door mee te doen, laat je je product(en) keuren door een vakkundige jury. Het juryrapport, dat je ontvangt na de keuring, geeft je inzicht in je product. Ben je bezig met productverbetering of productontwikkeling; dan is meedoen een uitgelezen kans.

Volgt een medewerker een opleiding bij SVO vakopleiding food? Dan kan hij/ zij gratis met 1 product meedoen. Een leuke ervaring waar jouw medewerker, maar ook jij, van kan leren. En dat is nooit verkeerd. Binnenkort start de inschrijving voor de vakwedstrijden.

Altijd op de hoogte blijven?