De Keurslager viert 70-jarig bestaan

14 juli 2016

Vrijdag 15 juli 2016 is het precies 70 jaar geleden dat de Vereniging van Keurslagers werd opgericht. Bijna 500 slagers zijn momenteel aangesloten bij de formule.

Sinds enkele vooraanstaande Utrechtse slagers in 1946 de Vereniging van Keurslagers oprichtten, is het merk Keurslager in de loop van de jaren een sterke formule geworden.

Jubileumjaar

De Keurslagers laten het 70-jarig jubileum niet ongemerkt voorbij gaan. Met radiospots, speciaal ontwikkelde filmpjes over het slagersambacht en de Keurslager klassiekers - producten waar de ondernemers extra trots op zijn - laat het consumerend Nederland zien dat de Keurslagers wat te vieren hebben.

En uiteraard is er ook tijdens dit jubileumjaar vaak wat lekkers te proeven voor de klanten die langskomen. Dat is altijd zo geweest en zal de komende jaren zo blijven!

Vereniging van Keurslagers

Iedere Keurslager wordt jaarlijks stevig gekeurd door zowel de Vereniging van Keurslagers als een onafhankelijk kwaliteitsinstituut. De bijna 500 Keurslagers in Nederland zijn zelfstandige ondernemers die lid zijn van de Vereniging van Keurslagers. Dat elke ondernemer uniek is, uit zich bijvoorbeeld in het assortiment dat kan verschillen door regionale invloeden.

Keurslagerlogo-250x300

Altijd op de hoogte blijven?